Huawei Mate X 2: Πατέντα αποκαλύπτει την χρήση stylus

Huawei Mate X 2 stylus, Huawei Mate X 2: Πατέντα αποκαλύπτει την χρήση stylus

Η Huawei θα κυκλοφορήσει το πρώτο της foldable smartphone μέσα στον Οκτώβριο στην Κίνα ωστόσο έχουν ξεκινήσει ήδη να διαρρέουν πληροφορίες για το διάδοχο του Mate X. Το Lets GoDigital αποκάλυψε πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες το Huawei Mate X 2 θα έχει ένα stylus.

Η πατέντα που κατατέθηκε τον Φεβρουάριο του 2019 εντοπίστηκε στο United States Patent and Trademark Office (USPTO) και σύμφωνα με τις φωτογραφίες το stylus θα είναι επίπεδο. Μερικούς μήνες αργότερα το ίδιο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εντοπίστηκε στην βάση δεδομένων του WIPO.

Στις αρχές του μήνα, αποκαλύφθηκε ακόμη μία παρόμοια πατέντα από την LG η οποία αναφερόταν σε ένα smartphone με δύο σημεία καμπής τα οποία θα επιτρέπουν το δίπλωμα του. Το πλαίσιο της κάμερας σύμφωνα με την πατέντα είναι λεπτότερο ενώ την θέση της θύρας USB-C στο τρέχον Mate X η οποία έχει αναλάβει την φόρτιση της μπαταρίας θα λάβει το stylus.

Το stylus δεν είναι ένα νέο concept της Huawei αφού ήδη ο κινεζικός κολοσσός παρέχει στην αγορά το M-Pen το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μία μεγάλη γκάμα από smartphone και tablet. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Mate X 2 ή όπως αλλιώς μπορεί να ονομάζεται είναι άγνωστη σίγουρα όμως θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες το επόμενο διάστημα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.