Huawei Mate X: Δεν είναι ακόμα έτοιμο να βγει στην αγορά

Huawei Mate X, Huawei Mate X: Δεν είναι ακόμα έτοιμο να βγει στην αγορά

Τα foldable smartphones αποτελούν ένα από τα trend της φετινής χρονιάς. Ωστόσο, λίγοι είναι οι τυχεροί που έχουν πιάσει ένα στα χέρια τους, κι αυτό διότι μάλλον οι εταιρείες βιάστηκαν πολύ.

Το Samsung Galaxy Fold είναι έτοιμο προς κυκλοφορία, και μάλλον θα το δούμε στα ράφια των καταστημάτων τον Σεπτέμβριο. Επίσης, πρόσφατα είδαμε φωτογραφίες του ανανεωμένου Huawei Mate X.

Προσπαθώντας να αποφύγει τα προβλήματα της Samsung, η Huawei καθυστέρησε την κυκλοφορία του Mate X, το οποίο σύμφωνα με τον Richard Yu θα κυκλοφορήσει μάλλον τον Σεπτέμβριο. Ωστόσο, πρόσφατη δήλωση ενός στελέχους της εταιρείας αλλάζει τα πάντα.

Ο επικεφαλής του τμήματος κινητών της Huawei, He Gang, δήλωσε ότι η εταιρεία έχει επενδύσει πολλά στο Mate X και δεν θέλει να διαθέσει στην αγορά μία συσκευή η οποία δεν είναι έτοιμη. Γι’ αυτό, η εταιρεία αποφάσισε να κυκλοφορήσει το foldable smartphone όταν αυτό θα είναι έτοιμο.

Ο ίδιος, συνέχισε λέγοντας ότι εστιάζουν στο να ανταποκρίνεται το τελικό προϊόν στις προσδοκίες των καταναλωτών, οι οποίες ως γνωστόν είναι ιδιαιτέρως υψηλές.

Κατά πάσα πιθανότητα τα σχόλια του He Gang δεν ήταν τυχαία. Ίσως να ήθελε να αποφύγει τα χειρότερα, διότι πρόσφατα στέλεχος της Samsung παραδέχτηκε ότι το Galaxy Fold βγήκε στην αγορά πριν να είναι έτοιμο.

Προς το παρόν, το Huawei Mate X έχει περάσει όλες τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις, και μένει μόνο να ολοκληρωθεί ο επανασχεδιασμός του. Οπότε, το μόνο που μένει είναι να περιμένουμε το πότε η εταιρεία θα είναι ικανοποιημένη με το προϊόν της, ώστε να το διαθέσει στην αγορά.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Huawei Huawei Android Foldable Smartphones

Huawei: Το νέο foldable ονομάζεται P50 Pocket και έρχεται στις 23 Δεκεμβρίου

Τα Huawei P50 και P50 Pro κυκλοφόρησαν το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο τώρα έρχεται το τρίτο μοντέλο της σειράς, όπως αναφέρουν οι τελευταίες διαδικτυακές φήμες.

Smartphones Huawei Huawei Android Foldable Smartphones

Το αναδιπλούμενο smartphone Huawei Mate V θα ανακοινωθεί στις 23 Δεκεμβρίου

Το κινητό τηλέφωνο της Huawei βρίσκεται στη δημοσιότητα εδώ και λίγο καιρό.

Smartphones Huawei Android Foldable Smartphones

Huawei Mate X2: Τούμπανο που θυμίζει Galaxy Z Fold 2 χωρίς Google Play

Το αναδιπλούμενο smartphone HUAWEI Mate X2 έχει βασιστεί σε ένα νέο σχέδιο που θυμίζει έντονα αυτό του Samsung Galaxy Z Fold 2 όμως χωρίς Google Play.

Smartphones

Huawei Mate X2: Με αναδιπλούμενη οθόνη και “innie” σχεδιασμό

Με το Mate X2, η Huawei συνεχίζει δυναμικά στο «παιχνίδι» των foldable smartphones, με τον «innie» σχεδιασμό αναδιπλούμενης οθόνης.