Samsung Galaxy Fold: Σύμφωνα με αναφορές ολοκληρώθηκε ο επανασχεδιασμός και κυκλοφορεί σύντομα

Samsung Galaxy Fold, Samsung Galaxy Fold: Σύμφωνα με αναφορές ολοκληρώθηκε ο επανασχεδιασμός και κυκλοφορεί σύντομα

Σύμφωνα με νέες αναφορές η Samsung ολοκλήρωσε τον επανασχεδιασμό του Samsung Galaxy Fold, κατάφερε να επιδιορθώσει τα προβλήματα ανθεκτικότητας της οθόνης, και θα κυκλοφορήσει σύντομα τη συσκευή.

Προς το παρόν η Samsung δεν έχει ανακοινώσει νέα ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά αναφορές θέλουν τη συσκευή να κυκλοφορεί μετά την επίσημη παρουσίαση του Samsung Galaxy Note 10, που θα γίνει σε περίπου ένα μήνα.

Το Bloomberg αναφέρει ότι η εταιρεία θα στείλει σύντομα κομμάτια του Samsung Galaxy Fold στο Βιετναμ για συναρμολόγηση και σε μικρό χρονικό διάστημα θα διαθέσει στην αγορά τις πρώτες συσκευές.

Ένα από τα θέματα που είχε το Samsung Galaxy Fold ήταν η εύκολη αφαίρεση μιας προστατευτικής μεμβράνης που είχε η συσκευή στην οθόνη. Στα μοντέλα που είχε στείλει η εταιρεία στους previewers η προστατευτική μεμβράνη ήταν τοποθετημένη με τέτοιο τρόπο που την έκανε να μοιάζει με τυπικό προστατευτικό οθόνης. Κάποιοι χρήστες επέλεξαν να την αφαιρέσουν με αποτέλεσμα να προκαλέσουν σοβαρή ζημιά στην οθόνη.

Η Samsung έχει αναφέρει ότι πλέον η προστατευτική μεμβράνη έχει τοποθετηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να φτάνει μέχρι το εσωτερικό των bezels. Έτσι, η εταιρεία είναι βέβαιη ότι οι χρήστες δεν θα μπορούν να την αφαιρέσουν, τουλάχιστον με γυμνά χέρια.

Το δεύτερο πιο σημαντικό θέμα των Samsung Galaxy Fold ήταν το κενό του μεντεσέ, το οποίο επέτρεπε την είσοδο σκόνης και σωματιδίων που μακροπρόθεσμα δημιουργούσαν πρόβλημα στη συσκευή. Σύμφωνα με κορεάτικα μέσα η Samsung φρόντισε να μειώσει το κενό.

Όπως και να έχει, όλα αυτά είναι απλές αναφορές, διότι η Samsung δεν έχει κάνει καμία επίσημη δήλωση σχετικά με την επίλυση των προβλημάτων του Galaxy Fold. Το μόνο επίσημο νέο που έχουμε είναι ότι η εταιρεία κυκλοφόρησε τη συσκευή πριν την ώρα της.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.