Huawei Mate X: Επίσημες φωτογραφίες αποκαλύπτουν κάθε πτυχή του

Mate X, Huawei Mate X: Επίσημες φωτογραφίες αποκαλύπτουν κάθε πτυχή του

Η Huawei παρόλο που αποκάλυψε πριν 6 σχεδόν μήνες Mate X δεν έχει καταφέρει ακόμη να το παραδώσει στην αγορά. Πριν δύο ημέρες μάθαμε ότι το τηλέφωνο του Κινεζικού κολοσσού έλαβε ακόμη μία αναβολή και ότι δεν θα κυκλοφορήσει πριν από τον Νοέμβριο. Φήμες το προηγούμενο διάστημα υποστήριζαν ότι η Huawei θα κυκλοφορήσει τον ανταγωνιστή του Galaxy Fold τον Σεπτέμβριο.

Σήμερα, εντοπίστηκαν μερικές φωτογραφίες στην TENAA, οι οποίες αποκαλύπτουν κάθε πτυχή του smartphone. Το αναδιπλούμενο τηλέφωνο των νέων φωτογραφιών διαθέτει έναν επιπλέον αισθητήρα ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Time of Flight καθώς και ένα ελαφρώς ανασχεδιασμένο power button. Αυτό σημαίνει ότι αντί για triple camera setup το Mate X ενσωματώνει quad camera setup.

Για τον νέο σχεδιασμό του τηλεφώνου της Huawei μάθαμε στα τέλη του προηγούμενο μήνα όπου κυκλοφόρησαν live φωτογραφίες από executive της εταιρείας ο οποίος εντοπίστηκε να το χρησιμοποιεί σε ένα αεροδρόμιο.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά αναμένεται να δούμε panel τύπου OLED στις 8 ίντσες με ανάλυση 2200 x 2480 pixels ενώ το υπόλοιπο κομμάτι που αναδιπλώνει θα έχει μέγεθος 6.6 ίντσες θα είναι AMOLED και θα έχει ανάλυση 1148 x 2480 pixels.

Εσωτερικά θα τοποθετηθεί ο Kirin 980 σε συνδυασμό με μνήμη RAM που θα ξεκινάει από τα 6GB και αποθηκευτικό χώρο που θα ξεκινάει από τα 128GB ο οποίος μπορεί να επεκταθεί έως 256GB με την χρήση Nano Memory. Η κάμερα όπως προαναφέρθηκε θα έχει τετραπλή διάταξη και θα αποτελείται από μία 40MP wide, 8MP telephoto, 16MP ultra-wide και τέλος έναν ToF αισθητήρα.

Η μπαταρία θα είναι χωρητικότητας 4.400mAh και θα υποστηρίζει fast charging τεχνολογία στα 55W.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Android Smartphones featured

Huawei Mate X2: Πατέντα επιβεβαιώνει το σχεδιασμό, θα έρθει με εσωματωμένο pen;

Η πατέντα αποτελείται από 23 σελίδες και μάλιστα περιλαμβάνει και έγχρωμη εικόνα για το πως θα είναι η συσκευή.

Smartphones Android Android Smartphones Huawei

Huawei Mate Xs: Βίντεο χρηστών με προβλήματα στην οθόνη

Μέσα στα βίντεο υπάρχουν και drop tests, οθόνες που χάλασαν και ξαναχάλασαν μετά την επισκευή τους, πρασινισμένες οθόνες αλλά και μαύρες γραμμές στη μέση,

Smartphones Android Huawei Huawei Android Foldable Smartphones

Huawei: 65W fast charge: Θα κάνει ντεμπούτο με το επόμενο foldable smartphone

Το Huawei Mate Xs θα είναι το επόμενο foldable smartphone του Κινεζικού κολοσσού και θα ενσωματώνει 65W fast charge.

Smartphones Android Huawei Huawei Android Foldable Smartphones

Huawei Mate X: Παρουσίασε ίδιο πρόβλημα στην οθόνη με το Galaxy Fold

Το Huawei Mate X παρουσίασε το ίδιο πρόβλημα στην αναδιπλούμενη οθόνη με το Galaxy Fold δεν γνωρίζουμε όμως αν το πρόβλημα είναι μαζικό.