Smartphones

Huawei Mate X: Παρουσίασε ίδιο πρόβλημα στην οθόνη με το Galaxy Fold

Το πρώτο τετράμηνο του 2019, η Samsung κυκλοφόρησε το πρώτο της foldable smartphone το οποίο ακούει στο όνομα Galaxy Fold ωστόσο λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του smartphone ο Νοτιοκορεάτικος κολοσσός ανακάλεσε όλες τις συσκευές καθώς το foldable display παρουσίασε πρόβλημα. Το ίδιο φαίνεται πως συμβαίνει και στο foldable smartphone της Huawei, Mate X το οποίο όμως έχει διαφορετικό σχεδιασμό αφού η αναδιπλούμενη οθόνη βρίσκεται στο εξωτερικό μέρος της συσκευής.

Το Mate X έλαβε αρκετές καθυστερήσεις και φήμες υποστήριζαν ότι η Huawei έδωσε παράταση στην κυκλοφορία του για αντιμετωπίσει πιθανά προβλήματα στην οθόνη με σκοπό να μην εμφανιστούν παρόμοια κρούσματα όπως συνέβη στην περίπτωση του Galaxy Fold. Μάλλον όμως ο Κινεζικός κολοσσός δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει όλα τα προβλήματα αφού το πρώτο κρούσμα εμφανίστηκε στην Κίνα όπου η οθόνη του Mate X αχρηστεύθηκε έπειτα από την εισχώρηση σκόνης κάτω από την οθόνη.

Άγνωστο όμως παραμένει αν αυτό είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό ή αν αυτό το πρόβλημα υπάρχει σε όλα τα Huawei Mate X που υπάρχουν στην αγορά.

Πηγή

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.