Smartphones

Huawei Mate X Rollable: Εμφανίζεται σε concept video

Δεν είναι αυτή η πρώτη φορά που βλέπουμε εικόνες του Huawei Mate X Rollable, αλλά για πρώτη φορά το παρατηρούμε με λεπτομέρεια σε concept video. Το βίντεο αποκαλύπτει ότι η Huawei βρίσκεται αρκετά κοντά στην υλοποίηση της πατέντας που έχει παρουσιάσει.

Η οθόνη του Huawei Mate X Rollable θα αναδιπλώνεται προς το πίσω μέρος και θα μεγαλώνει το real estate της κεντρικής οθόνης, καθώς θα σύρεται από την πίσω πλευρά προς το πλάι. Πολλές από τις πατέντες που έχουν δει μέχρι σήμερα το φως της δημοσιότητας από την Huawei φαίνονται να παίρνουν σάρκα και οστά στο νέο μοντέλο που φέρεται να ετοιμάζει η εταιρεία. Μένει να δούμε εάν η τελική υλοποίηση θα έχει σχέση με το concept video που παρουσιάζουμε εδώ.

Στο βίντεο βλέπουμε ένα μοντέλο με οθόνη διαγωνίου 6.5 ιντσών να μετατρέπεται με ευκολία σε ένα tablet με οθόνη διαγωνίου 11 ιντσών. Στο πίσω μέρος, το οποίο χρησιμεύει και ως σημείο αναδίπλωσης της οθόνης εμφανίζεται στο concept βίντεο ένα τριπλό setup για την κάμερα.

Σχόλια

  • Αυτό ναι! Προτιμώ αυτή την τεχνολογία πολύ περισσότερο από τα foldables. Μακάρι να έχει την ίδια άποψη και η πλειοψηφία των καταναλωτών.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Ζώης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.