Huawei Mate X2: Η πρώτη live φωτογραφία, στα χνάρια του Galaxy Fold

, Huawei Mate X2: Η πρώτη live φωτογραφία, στα χνάρια του Galaxy Fold

Το 2019 η Huawei ήθελε να παρουσιάσει ένα foldable εντελώς διαφορετικό σε σχέση με την αντίστοιχη πρόταση της Samsung, με το Huawei Mate X (και αργότερα το Xs) να έρχονται με οθόνη που διπλώνει προς τα έξω. Εμφανισιακά, το τηλέφωνο ήταν όντως πιο ελκυστικό, ειδικά σε σχέση με την μικρή οθόνη και το μεγάλο εσωτερικό notch του Galaxy Fold. Όμως, αυτός ο σχεδιασμός ήταν αρκετά ριψοκίνδυνος.

Πριν λίγες ημέρες είχαμε δει μία πατέντα της Huawei για το Mate X2, η οποία αποκάλυπτε έναν νέο σχεδιασμό, στα βήματα του Galaxy Z Fold 2. Σήμερα ανέβηκε στην ιστοσελίδα Weibo η πρώτη live εικόνα του επερχόμενου Mate X2, η οποία επιβεβαιώνει την προηγούμενη αναφορά. Όπως βλέπουμε και στην φωτογραφία, το Mate X2 έχει σχεδόν την ίδια οθόνη με το Mate Xs, αλλά αυτή τη φορά θα διπλώνει προς τα μέσα.

, Huawei Mate X2: Η πρώτη live φωτογραφία, στα χνάρια του Galaxy Fold

Αυτό που παρατηρούμε βέβαια είναι πως το hinge φαίνεται να μην είναι ακριβώς στη μέση, όπως το Galaxy Z Fold 2, αλλά λίγο προς τα αριστερά, κάτι που θα πρέπει να δούμε και από κοντά. Πάντως, στη φωτογραφία η συσκευή φαίνεται ελαφρώς διπλωμένη, κάτι που μας επιβεβαιώνει το σχεδιασμό. Να θυμίσουμε πως αναμένουμε εξωτερική οθόνη με ελάχιστα bezel και περισκοπικό αισθητήρα.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Oh hi Mark

Το λες και νικη της Σαμσουνγκ αυτο. Τα huawei fanboys εκαναν σαν παλαβα ισχυριζομενα οτι το πρωτο foldable της κινεζικης εταιριας ειναι σωστοτερη προταση για fold συσκευη απο αυτη της Σαμμυ.
Kαι τελικα η Huawei ακολουθησε την Samsung.

Αλέξανδρος

Από την πρώτη στιγμή που το είδα, είπα: Έτσι και σου πέσει, 2.000+€ φύγαν στον κάδο των αχρήστων και μένεις ΧΩΡΙΣ κινητό, γιατί η οθόνη είναι μόνο μία.
Η Sammy ήταν φυσικά καλύτερη η πρόταση της, αλλά η εξ. οθόνη στο fold 1 ήταν για κλάματα.

SUPS 👨‍⚖️

Τα foldables πιστευω οτι ειναι το μελλον των smartphone…Mακαρι να αρχισουν να επενδυουν περισσοτερο σε αυτο το τομεα ετσι ωστε να εχουμε High end χαρακτηριστικα με μικροτερο παχος και πιο αξιοπιστο γενικα design…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.