Huawei mid-range 5G smartphone: Θα κυκλοφορήσει το 2020

Huawei 5G, Huawei mid-range 5G smartphone: Θα κυκλοφορήσει το 2020

Το πρώτο 5G δίκτυο έκανε το ντεμπούτο του στη Νότια Κορέα τον περασμένο μήνα, ενώ το πρώτο ευρωπαϊκό 5G δίκτυο ξεκίνησε τη λειτουργία του στην Ελβετία.

Φυσικά τα δίκτυα αυτά θα ήταν εντελώς αχρείαστα αν δεν υπήρχαν συσκευές να τα χρησιμοποιούν. Βέβαια, αν και έχουν ήδη κυκλοφορήσει κάποια 5G smartphones αυτά είναι ιδιαίτερα ακριβάς. Επίσης, η στιγμή που θα δούμε να κυκλοφορεί ένα mid-range 5G κινητό αργεί αρκετά.

Σύμφωνα με τον διευθυντή της Huawei, Yang Chaobin, τα πρώτα οικονομικά mid-range 5G smartphones θα είναι διαθέσιμα προς το τέλος του 2020. Ο ίδιος τόνισε ότι η συγκεκριμένη πρόοδος είναι πολύ ταχύτερη από τους ρυθμούς ανάπτυξης συμβατών συσκευών σε προηγούμενες γενιές δικτύων. Τα 4G δίκτυα εξαπλώθηκαν με ταχύτερους ρυθμούς από ότι τα 3G δίκτυα, γι’ αυτό οι εταιρείες εκτιμούν ότι το 5G θα αναπτυχθεί πολύ πιο γρήγορα από ότι το 4G.

Επιπλέον, ο Yang Chaobin σημείωσε ότι το πρώτο 4G κινητό χρειάστηκε περίπου τρία χρόνια μέχρι να βγει στα ράφια των καταστημάτων. Αντίστοιχα, η πρώτη 5G συσκευή βγήκε στην αγορά μέσα σε ένα χρόνο.

Ο Yang Chaobin σχολίασε τα παραπάνω λόγο ενός σχολίου που περιελάμβανε την τιμή του Huawei Mate 20X 5G. Ένα στέλεχος της βιομηχανίας κινητών και δικτύων δήλωσε ότι η τιμή που ανακοινώθηκε από την China Telecom είναι ενδεικτική.

Επίσης, τόνισε ότι δεν γνωρίζουν ακόμη την τιμή του μοντέλου, η οποία θα είναι πολύ χαμηλότερη από αυτές που έχουν ανακοινωθεί μέχρι τώρα από διάφορους παρόχους.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.