Huawei: Διέρρευσαν φωτογραφίες του επόμενου Honor

Με την σειρά κινητών τηλεφώνων Honor, η Huawei κατάφερε να κερδίσει τους καταναλωτές χάρη στην προσιτή τιμή σε συνδυασμό με αξιόλογα τεχνικά χαρακτηριστικά. Όπως φαίνεται η Κινέζικη εταιρεία ετοιμάζεται να λανσάρει ακόμα μια συσκευή που θα συγκαταλεχθεί στην σειρά αυτή.

Η Huawei πρόκειται να ξεκινήσει την σειρά Honor στην Ρωσία, και με την ευκαιρία πρόκειται επίσης να αποκαλύψει και ένα νέο smartphone. Σήμερα διέρρευσαν στα Ρώσικα media φωτογραφίες οι οποίες απεικονίζουν μια νέα συσκευή από αρκετές λήψεις.

Εκτός από τις φωτογραφίες, διέρρευσαν επίσης και μερικά τεχνικά χαρακτηριστικά, τα οποία αναφέρουν ότι το επερχόμενο smartphone της Huawei θα έρθει με οθόνη 5 ιντσών, με κάμερα 13 megapixel και μπροστινή 5 megapixel, μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας (δίχως πιο αναλυτικές πληροφορίες) ενώ επίσης πλήρη υποστήριξη δικτύων μέχρι και 4G, ενώ θα κυκλοφορήσει και έκδοση Dual SIM.

Ο επεξεργαστής θα είναι πιθανότατα 64μπιτος οκταπύρηνος, χωρίς όμως να γνωστοποιηθεί ποιος. Ίσως να δούμε κάποιον HiSilicon επεξεργαστή, κατασκευασμένο δηλαδή από την ίδια την Huawei.

Κρίνοντας από το σχήμα των κουμπιών αφής, βλέπουμε τα τρία κλασσικά κουμπιά του Android (Πίσω – Home – Menu) γεγονός το οποίο υποδηλώνει ότι η συσκευή θα τρέχει στο λογισμικό Android και κατά πάσα πιθανότητα στο λειτουργικό σύστημα της Huawei Emotion UI, το οποίο προφανώς θα βασίζεται πάνω στο Android Lollipop.

Η τιμή εκκίνησης που ακούστηκε για το επερχόμενο μοντέλο ανέρχεται από 13.000 έως και 15.000 ρούβλια, δηλαδή από 207 ευρώ έως 240 ευρώ.

Huawei Honor, Huawei: Διέρρευσαν φωτογραφίες του επόμενου Honor

Huawei Honor, Huawei: Διέρρευσαν φωτογραφίες του επόμενου Honor

Huawei Honor, Huawei: Διέρρευσαν φωτογραφίες του επόμενου Honor

Huawei Honor, Huawei: Διέρρευσαν φωτογραφίες του επόμενου Honor

Huawei Honor, Huawei: Διέρρευσαν φωτογραφίες του επόμενου Honor

Huawei Honor, Huawei: Διέρρευσαν φωτογραφίες του επόμενου Honor

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
panoszavra

Κάποιο λάθος πρέπει να έγινε στην μετατροπή από δολάριο σε ευρώ.Η πηγή αναφέρει $226 to $261.
Από τις φωτό φαίνεται να έχει δανειστεί στοιχεία από honor 6+ και honor 4x.

mech.al.

Το Ρ8 θελουμε να δουμε, που εχει μεταλλικο σασι σαν το S6…

Λεωνιδας

Δυσκολο το επομενο honor να ειναι μονο στις 5 ιντσες…

kostas

Εχω αγανάκτησή με το λειτουργικό emui στο ascend mate 7,όλο κολλήματα και lag είναι.μακρια και αγαπημένοι.

Βαγγέλης

Έχεις πρόβλημα με το emui??? Κάτοχος honor 6 emui3.0 και δεν έχει κολλήσει ποτέ..

bill

θα δηλωσω το ιδιο με τν βαγγελη
κατοχος Honor 6 και δν κολλησε ποτε
απλα αναρωτιεμαι εσεις που λετε κτ τετοια τα σκεφτεστε κ τα λετε η ετσι τα πετατε για να συσφιμησετε τν καθε εταιρια κ να εχετε μια δικαιολογια οτι πηγατε σε αππλε?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.