Smartphones

Huawei nova 4e: Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες

Την εμφάνιση τους, έκαναν τα πρώτα renders που αφορούν το Huawei nova 4e. Το νέο smartphone της εταιρείας, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14 Μαρτίου. Τα renders, δείχνουν πως το Huawei nova 4e, θα έχει αδιάβροχο διακριτικό notch στην οθόνη, ενώ η τριπλή κάμερα βρίσκεται στο πίσω μέρος. Κάτω από τις κάμερες υπάρχει ένα flash που είναι LED, ενώ στο δεξί μέρος της συσκευής υπάρχει το scanner για το δακτυλικό αποτύπωμα.

Όπως βλέπουμε στην παραπάνω εικόνα, το nova 4e θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα, τα οποία είναι το Garnet Blue, το Magic Night και το Pearl White.

Όσον αφορά το σύστημα της κάμερας, φήμες θέλουν πως η τριπλή κάμερα είναι 24 MP, 8 MP, και 2 MP. Σύμφωνα με διαρροές που έκαναν την εμφάνιση τους τις προηγούμενες μέρες, το nova 4e, θα είναι 6.15 ίντσες, Full-HD και LCD, με επεξεργαστή Kirin 710 SoC, η μνήμη θα είναι 6 GB RAM, ο αποθηκευτικός χώρος 128 GB , ενώ η μπαταρία θα είναι 3,340 mAh.

Στις αρχές Μαρτίου, η Huawei κυκλοφόρησε το πρώτο teaser video, με το οποίο επιβεβαιώνει το νέο της smartphone. Η τιμή του ωστόσο δεν είναι γνωστή.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 12 Μαρτίου 2019 14:46

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νεραντζούλα Θεοδωροπούλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.