Huawei Nova 5i Pro: Ιστοσελίδα Κινέζου λιανοπωλητή αποκαλύπτει μία ακόμη έκδοση [βίντεο]

https://youtu.be/B7Ukbk2x8DY

Συνήθως η σειρά Nova της Huawei έχει δύο μοντέλα, το βασικό και το “i”, αλλά φέτος η εταιρεία είπε να αλλάξει τακτική και να κυκλοφορήσει όχι δύο αλλά τέσσερις εκδόσεις των Huawei Nova 5.

Τις τελευταίες ημέρες μάθαμε για το Huawei Nova 5, λίγο μετά εμφανίστηκε το Nova 5i, κάτι απόλυτα φυσιολογικό, και μόλις εχθές έγινε leak το Nova 5 Pro. Ωστόσο, φαίνεται ότι η εταιρεία ετοιμάζει και μία έκδοση με το όνομα Huawei Nova 5i Pro.

Huawei Nova 5i Pro, Huawei Nova 5i Pro: Ιστοσελίδα Κινέζου λιανοπωλητή αποκαλύπτει μία ακόμη έκδοση [βίντεο]

Η συσκευή εμφανίστηκε στην κινέζικη ιστοσελία JD.com και η καταχώρηση περιέχει μερικές εικόνες του μοντέλου, χωρίς ωστόσο να αναφέρονται καθόλου τα χαρακτηριστικά του smartphone.

Σύμφωνα με τις εικόνες, το Huawei Nova 5i Pro θα κυκλοφορήσει σε τέσσερα χρώματα, πετρόλ, μαύρο, grandient μαύρο προς μπλε, και grandient πετρόλ προς μοβ.

Huawei Nova 5i Pro, Huawei Nova 5i Pro: Ιστοσελίδα Κινέζου λιανοπωλητή αποκαλύπτει μία ακόμη έκδοση [βίντεο]

Στο εμπρός μέρος βλέπουμε ότι θα έχει σχετικά μεγάλο chin και notch το οποίο φιλοξενεί δύο κάμερες. Ενδεχομένως η δεύτερη κάμερα να είναι κάποια wide-angle ή αισθητήρας βάθους. Το κενό μεταξύ των καμερών δεν φαίνεται καλά, αλλά θα μπορούσε να περιέχει κάποιον αισθητήρα εγγύτητας και ίσως LED ειδοποιήσεων.

Περνώντας στο πίσω μέρος βλέπουμε διπλή κάμερα, LED flash, συμβατικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, και το γνωστό label του AI της Huawei. Επίσης, η συσκευή θα έχει τα κουμπιά αυξομείωσης της έντασης και ενεργοποίησης στη δεξιά μεριά.

Huawei Nova 5i Pro, Huawei Nova 5i Pro: Ιστοσελίδα Κινέζου λιανοπωλητή αποκαλύπτει μία ακόμη έκδοση [βίντεο]

Βέβαια, υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα με την καταχώρηση στο JD.com. Το Huawei Nova 5i εντοπίστηκε στην TENAA, και γνωρίζουμε ότι θα έχει punch hole και τετραπλή κάμερα. Οπότε, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η φωτογραφίες στο JD.com να είναι λάθος. Επίσης, αν λάβουμε υπόψιν την απουσία των χαρακτηριστικών, ίσως η σελίδα αυτή να αποτελεί απλά ένα placeholder.

Τέλος, η Huawei έβγαλε ένα ακόμη teaser βίντεο των Huawei Nova 5, το οποίο δείχνει την τετραπλή πίσω κάμερα και τις δύο από τις τέσσερις αποχρώσεις. Υπομονή μέχρι τις 21 του μηνός που θα γίνει η επίσημη παρουσίαση.

Huawei Nova 5i Pro, Huawei Nova 5i Pro: Ιστοσελίδα Κινέζου λιανοπωλητή αποκαλύπτει μία ακόμη έκδοση [βίντεο]

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.