Smartphones

Huawei nova 5i Pro: Θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα

Το nova 5i Pro ή αλλιώς Mate 30 Lite θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιουλίου όπως αποκαλύφθηκε εχθές με μία δημοσίευση στο Weibo community. Μερικά press renders αποκαλύπτουν τις τρεις αποχρώσεις του smartphone.

Πιο συγκεκριμένα, το nova 5i Pro θα κυκλοφορήσει σε πράσινο, Magic Night Black και Aurora gradient color, το οποίο θα συνδυάζει το μπλε και μοβ χρώμα. Πληροφορίες που προέρχονται από την TENAA αναφέρουν και μία έκδοση με μπλε χρώμα ωστόσο δεν γνωρίζουμε αν θα κυκλοφορήσει μαζί με τις υπόλοιπες τρεις αποχρώσεις.

Το nova 5i Pro θα ενσωματώνει οθόνη 6.26 ιντσών ανάλυσης 2340 x 1080 pixel. Εσωτερικά θα υπάρχει ο Kirin 810, 6 ή 8GB μνήμης RAM, 128 ή 256GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου και η μπαταρία θα έχει χωρητικότητα 3.900mAh.

Το smartphone θα ενσωματώνει τετραπλή κάμερα στην πλάτη του σε ένα τετράγωνο πλαίσιο όπως ακριβώς και η Mate 20 σειρά. Οι κάμερες θα είναι 48MP, 8MP, 2MP και 2MP. Στο μπροστά μέρος θα υπάρχει μία front-facing κάμερα των 32MP η οποία θα κρύβεται στο punch hole της πάνω αριστερά γωνίας.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.