Huawei Nova 5T: Θα έχει τετραπλή κάμερα, punch hole και Android 9 Pie

Η Huawei κυκλοφόρησε πρόσφατα τη σειρά Nova 5, η οποία κανείς δεν γνωρίζει πόσα smartphones θα έχει. Αρχικά, ανακοινώθηκαν τα Huawei Nova 5, 5 Pro, 5i, και λίγο αργότερα κυκλοφόρησε το Huawei Nova 5i Pro.

Φαίνεται ότι εκτός από τα συγκεκριμένα μοντέλα υπάρχει τουλάχιστον άλλο ένα. Τον προηγούμενο μήνα δημοσιεύτηκαν φήμες που ήθελαν τη Huawei να κυκλοφορεί ένα ακόμη smartphone στη σειρά, το Huawei Nova 5T.

Σύμφωνα με τις φήμες, η συσκευή αυτή είναι rebrand του Honor 20. Τώρα, το Huawei Nova 5T εμφανίστηκε στη λίστα των προτεινόμενων συσκευών του Android Enterprise και η καταχώρηση αποκάλυψε ότι δεν πρόκειται για το rebrand καμίας συσκευής. Είναι απλά μία πιο μικρή έκδοση των Nova 5.

Η εικόνα που υπάρχει στην καταχώρηση δείχνει ότι το Huawei Nova 5T θα έχει punch-hole οθόνη με την selfie κάμερα να βρίσκεται στο αριστερό πάνω άκρο της συσκευής. Στα πλευρικά του smartphone υπάρχει το κουμπί αυξομείωσης της έντασης και από κάτω ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, ο οποίος λειτουργεί και ως κουμπί απενεργοποίησης.

Επιπλέον, η καταχώρηση αποκαλύπτει τα βασικά χαρακτηριστικά του Huawei Nova 5T. Το smartphone θα έχει μία 5,5 ιντσών οθόνη και στο εσωτερικό θα βρούμε 8GB μνήμη RAM και 128GB ή 256GB αποθηκευτικό χώρο. Κατά τα άλλα η συσκευή θα τρέχει Android 9 Pie και θα υποστηρίζει NFC.

Με βάση προηγούμενα leaks το Nova 5T θα είναι εξοπλισμένο με τον Kirin 980, τέσσερις πίσω κάμερες στα 48MP, 16MP, 2MP και 2MP, με τη selfie κάμερα να είναι στα 32MP. Τέλος, το smartphone λέγεται ότι θα έχει κλασική θύρα ακουστικών και 3.750mAh μπαταρία με υποστήριξη 22,5W γρήγορης φόρτισης.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.