Huawei Nova 9: Επίσημη παρουσίαση στις 23 Σεπτεμβρίου

, Huawei Nova 9: Επίσημη παρουσίαση στις 23 Σεπτεμβρίου

Στην Κίνα, στα τέλη του μήνα θα δούμε την επίσημη παρουσίαση του Huawei Nova 9, με στοιχεία design από το Huawei P50. Το εμφανές κοινό στοιχείο είναι η κυκλική τοποθέτηση της πίσω κύριας κάμερας.

Η σειρά Huawei Nova θα συνεχίσει να κινείται στην κατηγορία των mid range συσκευών, η οποία σημειώνει σεβαστή εμπορική επιτυχία στην Κίνα και αλλού. Στην περίπτωση του Huawei Nova 9 θα υπάρχουν σχεδιαστικά δάνεια από το Huawei P50 Series, ειδικά στο κομμάτι της πίσω κάμερας, με όλο τον εξοπλισμό να μπαίνει σε κυκλική διάταξη.

Για την οθόνη, σημειώνεται σε επίπεδο φημών ότι θα έχει τεχνολογία OLED, ενώ ο αισθητήρας αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων θα βρίσκεται κάτω από την οθόνη. Θα υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης με δίκτυα 5G, ενώ το λειτουργικό του σύστημα προφανώς και θα είναι το Harmony OS.

Η ημερομηνία της 23ης Σεπτεμβρίου έχει κλειδώσει για την παρουσίαση του Huawei Nova 9, οπότε αναμένουμε για τις τελικές ανακοινώσεις για το τι θα περιλαμβάνει το νέο μοντέλο στον εξοπλισμό του.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.