Huawei Nova: Premium κατασκευή με επιδόσεις

Με τις γιορτές των Χριστουγέννων να είναι προ των πυλών, όλοι σκεφτόμαστε τί δώρο να αγοράσουμε για τους αγαπημένους μας, αλλά και τον εαυτό μας. Σαν φαν της τεχνολογίας που είμαστε, το βλέμμα μας δεν σταματάει να περιστρέφεται γύρω από τα smartphones, με αυτά να θέλουμε εκτός από χρηστικά, να είναι και όμορφα, δίνοντας στυλ στην καθημερινή μας ζωή.

Μια νέα επιλογή, που καλύπτει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά είναι το Huawei Nova, αφού συνδυάζει εντυπωσιακή εμφάνιση με ισχυρή απόδοση. Ξεκινώντας, το Huawei Nova έχει πίσω κάμερα στα 12 Μegapixel, η οποία θα εντυπωσιάσει με τις επιδόσεις της ακόμη και σε χαμηλό φωτισμό, αφού χρησιμοποιεί pixels με μέγεθος 1.25um. Στο μπροστά μέρος, βρίσκεται μια κάμερα των 8 Μegapixel, η οποία είναι έτοιμη για selfies οποιαδήποτε στιγμή της μέρας, με κάθε συνθήκη φωτισμού. Φυσικά, όπως κάθε νέο smartphone τελευταίας τεχνολογίας, μπορεί να κάνει εγγραφή 4Κ βίντεο.

Huawei Nova Ελλάδα, Huawei Nova: Premium κατασκευή με επιδόσεις

Η οθόνη του Huawei Nova είναι ανάλυσης Full HD στις 5 ίντσες, με την Huawei να υπερηφανεύεται για την μεγάλη αναλογία σε σχέση με το κυρίως σώμα της συσκευής. Αν σε αυτό προσθέσουμε και τις στρογγυλεμένες επιφάνειες της συσκευής, τότε μιλάμε για ένα smartphone το οποίο εφαρμόζει τέλεια σε κάθε χέρι. Εσωτερικά, βρίσκεται ο επεξεργαστής MSM8953 νέας γενιάς της Snapdragon, ο οποίος είναι αρκετά δυνατός για να χειριστεί κάθε δύσκολη διεργασία.

Όσον αφορά στην μπαταρία, το Huawei Nova μπορεί να ικανοποιήσει και τον πιο ενεργοβόρο χρήστη. Τα 3020 mAh της μπαταρίας, σε συνδυασμό με το άκρως αποδοτικό Nova, μπορούν να κρατήσουν την συσκευή σε λειτουργία, χωρίς την ανάγκη φόρτισης για 2 ημέρες, χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις στη χρήση της συσκευής μας.

Τέλος, τί θα ήταν μια συσκευή αν δεν φρόντιζε για την διασφάλιση των προσωπικών μας δεδομένων; Το Huawei Nova φέρει προηγμένο 3D αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος, ο οποίος είναι πολύ γρήγορος και εξαιρετικά ακριβής. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να είμαστε ήσυχοι, ακόμη και αν ξεχάσουμε τον κωδικό της συσκευής μας, αφού θα έχουμε το «κλειδί» στις άκρες των δακτύλων μας. Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για άλλες λειτουργίες της συσκευής, όπως η φωτογράφιση selfie.

Huawei Nova Ελλάδα, Huawei Nova: Premium κατασκευή με επιδόσεις

Το Huawei Nova, θα είναι διαθέσιμο κατά την διάρκεια της εορταστική περιόδου σε τρία εκλεπτυσμένα, αλλά και ταυτόχρονα ζωντανά χρώματα: Prestige Gold, Mystic Silver και Titanium Grey, τα οποία θα ικανοποιήσουν τα θέλω κάθε χρήστη με το στυλ τους.

Ο Richard Yu, CEO, του Huawei Consumer Business Group δήλωσε σχετικά: «Οι σχεδιαστές μας δημιούργησαν πανέμορφες συσκευές που μπορούν να απαντήσουν στις αυξανόμενες απαιτήσεις των σύγχρονων τρόπων ζωής. Η συσκευή Huawei Nova παρέχει πολλά περισσότερα από αυτά που οι χρήστες θα μπορούσαν να περιμένουν, προσφέροντάς τους όμως ακριβώς αυτά που αξίζουν. Αυτή η συσκευή θα επιτρέψει στους χρήστες να ξεχωρίζουν, να κατακτούν περισσότερες εμπειρίες κάθε μέρα και να βελτιώνουν το επίπεδο ζωής τους με τις καλύτερες προδιαγραφές και λειτουργίες της συγκεκριμένης αγοράς».

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Costas

Το 6P μίκρυνε και μετονομάζεται σε nova!

Γιώργος

Αν κρατούσαν και τα μπροστινά ηχεία…

TNT

Ποσο παει το μαλλι;Με 3 μπροστα το πήρα

navouxodonosoras

TNT @ 320-330 στο σκρουτζ ηδη….

thanoik

Γιατί δεν προτείνεται το honor 8 lite πού έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά και έχει και δυακοσια ευρώ φθηνότερα

GS

Μόνο Xiaomi ρε καμία δεν αξίζει πια.

Ιωάννης jb

Ξεκοληστε με την hiaomi ρε παιδιά!!
Σιγά τα αυγά δλδ!!!

PullMurr

Αν εχει βελτιωθει το sar βλεπουμε…

Νικ

Σορρυ ρε παίδες αλλά άμα έχει αυτό 330 γιατί να μην πάρω το 6αρακι στα 350.και με 0 ρισκο.και με αμόλεντ και με κάμερα που φυσαει?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.