Huawei P Smart (2019) με μικρό notch, διπλή κάμερα και mid-range χαρακτηριστικά;

Η Huawei δείχνει έτοιμη να κυκλοφορήσει το νέο mid-range Huawei P Smart (2019) μέχρι το τέλος του έτους, με τις ομοιότητες με το Honor 10 Lite που παρουσιάστηκε πρόσφατα στην Κίνα να είναι πολλές.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι σήμερα, το P Smart (2019) είναι εφοδιασμένο με LCD οθόνη στις 6.2 ίντσες με ανάλυση 1080×2340 pixel, αναλογία οθόνης 19.9:9 και μικρό notch για τη selfie κάμερα. Στο εσωτερικό της συσκευής θα βρίσκεται ο Kirin 710 μαζί με 4GB RAM και 64GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης ο οποίος μπορεί να επεκταθεί με τη χρήση καρτών microSD.

Το νέο P Smart (2019) θα διαθέτει μπαταρία με χωρητικότητα 3400mAh, η οποία είναι μεγαλύτερη από το αρχικό μοντέλο που είχε χωρητικότητα 3000mAh. Το λειτουργικό σύστημα θα είναι το Android 9 Pie μέσω του EMUI 9, ενώ δεν είναι γνωστό το τι φακούς θα διαθέτουν οι κάμερες, οι οποίες μπορεί να είναι ίδιες με αυτές του Honor 10 Lite με τη διπλή κάμερα στο πίσω μέρος να έχει φακούς στα 13MP και 2MP για τον αισθητήρα βάθους πεδίου, και selfie στα 24MP.

Τέλος, τα χρώματα στα οποία θα κυκλοφορήσει το Huawei P Smart (2019) πιθανόν να είναι τα Midnight Black και Aurora Blue, με την κυκλοφορία της συσκευής να αναμένεται να γίνει τις επόμενες εβδομάδες, χωρίς να έχει δοθεί κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία αλλά και τιμή πώλησης.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.