Huawei P Smart 2021: Επίσημα με Kirin 710A και τιμή 229 ευρώ

, Huawei P Smart 2021: Επίσημα με Kirin 710A και τιμή 229 ευρώ

Αν και το 2021 απέχει ακόμα πάνω από 3 μήνες, η Huawei ξεκίνησε την παρουσίαση των προτάσεων στη mid-range κατηγορία, με την αρχή να γίνεται με το Huawei P Smart 2021. Η νέα πρόταση της εταιρείας έρχεται στην Ευρώπη και ήδη κυκλοφορεί σε κάποιες αγορές από σήμερα, με τιμή 229 ευρώ.

Το Huawei P Smart 2021 έρχεται με οθόνη 6,67 ιντσών τεχνολογίας LCD με ανάλυση FHD+. Τα bezel περιμετρικά είναι αρκετά μικρά για την κατηγορία, με ελαφρώς μεγαλύτερο chin στο κάτω μέρος της συσκευής. Η οθόνη έχει οπή στο κέντρο για τη selfie κάμερα των 8MP. Στην καρδιά της συσκευής υπάρχει ο Kirin 710A, συνοδευόμενος από 4GB μνήμης RAM και 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου.

Στο πίσω μέρος της συσκευής βλέπουμε το τετραπλό σύστημα κάμερας σε κάθετη διάταξη, με κύριο αισθητήρα 48MP, 8MP ultra-wide, 2MP για λήψεις macro και 2MP αισθητήρα βάθους. Ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται ενσωματωμένος στο power button, ενώ η μπαταρία του P Smart 2021 ανέρχεται στα 5.000mAh, με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 22.5W. Η συσκευή έχει θύρα ακουστικών 3,5 χιλιοστών και θα κυκλοφορήσει σε μαύρο, πράσινο και gradient, ενώ όπως όλα τα τελευταία μοντέλα της εταιρείας δεν υποστηρίζει υπηρεσίες Google play.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KostasB

Υπηρεσίες Google θα έχει;

Κώστας Λεοντιάδης

Καλησπέρα σας,

Δυστυχώς δεν υποστηρίζει τις υπηρεσίες GMS με επακόλουθω να μην έχει Google Play. Ενημερώσαμε και το άθρρο.

KostasB

Ευχαριστώ για την διευκρίνιση.
Κρίμα που βγαίνουν νέα κινητά Huawei με παλαιάς τεχνολογίας επεξεργαστές, ακόμα και αν είναι αξιόπιστοι. Αυτός ο kirin 710 και όλες οι παραλλαγές του πρέπει να σταματήσουν πια. Να υποστήριζαν υπηρεσίες Google να το δεχόμουν. Αλλά αφού δεν έχουν σκοπό να υποστηρίξουν GMS θα ήταν μακράν καλύτερο να έβαζαν επεξεργαστές όπως ο 810 ή ακόμα καλύτερα ο 820.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.