Huawei P10 & P10 Plus: Διέρρευσαν τιμές και εκδόσεις

Σύμφωνα με διαρροή από την Κίνα, έρχονται πληροφορίες για τα μη ανακοινωμένα Huawei P10 και Huawei P10 Plus. Στην εικόνα εμφανίζονται οι τιμές και οι εκδόσεις στις οποίες θα κυκλοφορήσουν τα smartphones.

Αν και δεν μπορούμε να είμαστε καθόλου βέβαιοι ότι η διαρροή είναι έγκυρη, βλέπουμε ότι στο Huawei P10 θα υπάρχει μοντέλο με μνήμη RAM 4GB και χωρητικότητα 32GB με τιμή στα 508 δολάρια. Η έκδοση με 4GB RAM και ενσωματωμένη μνήμη 64GB κοστίζει 595 δολάρια. Το πιο ακριβό μοντέλο είναι στα 682 δολάρια και φορά 6GB RAM μαζί με χωρητικότητα 128GB.

Το Huawei P10 Plus θα κυκλοφορήσει σε δυο εκδόσεις, μια με μνήμη RAM 4GB, χωρητικότητα 64GB και τιμή 726 δολάρια. Η δεύτερη έκδοση φορά 6GB RAM, 128GB ενσωματωμένη μνήμη και κοστίζει 828 δολάρια.

Οι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες έχουν κάνει λόγο για οθόνη 5.5 ιντσών και στα δυο μοντέλα ανάλυσης 1440×2560 pixels. Θα φορούν Kirin 965, διπλή κάμερα 12 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel. H μόνη διαφορά μεταξύ τους θα είναι ότι το P10 διαθέτει flat οθόνη και το P10 Plus, edge οθόνη.

Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει 26 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο της MWC 2017.

huawei p10 prices, Huawei P10 & P10 Plus: Διέρρευσαν τιμές και εκδόσεις

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panos

Αν η μόνη τους διαφορά είναι η οθόνη προτιμώ 1000% flat .

Demis

το μόνο από την σειρά p που δεν θα το πάρω……..λόγο κακαχιμου μπροστινού μέρους samsug like

Γιάννης1992

Πανέμορφα κινητά και πολύ δυνατά.Η huawei δίκαια είναι το νουμερο 3 στο κόσμο.Στα του κινητού θέλω πολύ να δω τη κάμερα γιατί μου αρέσει πολύ η φωτογραφία.Αν είναι η κάμερα που έχει στο gsmarena τότε θα είναι πολύ δυνατή αλλά μακάρι να βάλει και ois όπως στο mate 9!!!
https://www.gsmarena.com/huawei_p10-8514.php
https://www.gsmarena.com/huawei_p10_plus-8515.php

Άρης

Ενώ οι τιμές είναι όμορφες. Τα υπόλοιπα σας χαλάνε.

Γιάννης1992

Επειδή μου αρέσει η φωτογραφία περιμένω να δω τη φωτογραφική του και αν είναι όπως στο gsmarena τότε θα πετάει αρκεί να έχει και ois.Η τιμές είναι απαραδεκτες και πολύ υψηλές ειδικά σε τέτοιες εποχες αλλά μετά από κάποιο χρονικό περιθώριο θα πέσουν!!!

JohnWave

@Άρη εγώ πολύ καλή βρίσκω την τιμή σε σχέση με τον ανταγωνισμό αν κυκλοφορήσει στην Ελλάδα με αρχική στα 550€. Τώρα αν δεν μιλάς σε σχέση με τον ανταγωνισμό αλλά γενικότερα για τις τιμές των ναυαρχίδων των εταιριών, εκεί πάω πάσο.

Ως προς το design το πρόβλημα για τη Huawei θα είναι ότι θα κυκλοφορήσει μια συσκευή με bezels 2015-2016 πάνω και κάτω την ώρα που ο ανταγωνισμός ( τουλάχιστον Samsung & LG) φαίνεται ότι θα χτυπήσει δυνατά σε αυτόν τον τομέα. Μου φαίνεται παράξενο το πως η Huawei έχοντας και ανταγωνισμό εντός Κίνας από τη Xiaomi, δεν ασχολήθηκε με αυτό το κομμάτι.

Demis

@Demis μια χαρά είναι τιμές εχω δώσει για το p9 plus 700 και δεν το μετάνιωσα ποτέ…… γιατι μου άρεσε πολύ η συσκευη και εμφανισιακά και λειτουργικά…….. απο την αλλη για αυτό το σίχαμα ουτε 300 δεν δινω (και πολλά ειπα)

Vladimiros

Demis στον εαυτο σου μιλας εσυ;; Μαλλον ξεχασες να αλλαξεις το ψευτικο nick name που εχεις..οτι ναναι πραγματικα..

paschalis

Vladimiros Σωστος !!!! κλαιω !!!

Demis

@Vladimiros βασικά λάθος quote έκανα (για τον Άρη ήταν η απάντηση ) αλλα τεσπα το ποιος είναι οτι ναναι φαίνεται που πετάγεται σαν. …. και λέει οτι ναναι

Ιωάννης jb

Demi’s.. Εδωσες ρε φίλε 700 για smartphone??
Αυτά υποτίθεται εμείς οι ψαγμενοι που σχολιαζουμε εδώ δεν τα κάνουμε ούτε για iPhone 7 256gb!!!
Εγώ για huawei δεν δίνω με τίποτα!!!
Επειδή κάνει πωλήσεις σε Κίνα κ την ανέβασε σε παγκόσμιο επίπεδο αυτό, τι πάει να πεί??
Ούτε στην πεντάδα δεν αξίζει να βρίσκεται..
Οσο για τα νέα p10 δεν αξίζουν ούτε ματιά!!
Πανάκριβα θα είναι.. Sony αγοράζεις με τόσα κ σου μένουν κ λεφτά έλεος δλδ

Demis

@Ιωάννης jb (καλά δεν έδωσα τόσα ακριβός με τιμολόγιο ηταν κλπ ) απλά το ήθελα αρκετά επειδι και είχα μείνει ευχαριστημένος με το p8 και μου άρεσε εμφανισιακά
λίγα λεφτά δεν τα λες (δεν ξέρω αν θα τα έδινα ξανά για κάποιο άλλο κινητό γενικός) αλλά ευτυχώς δεν μετάνιωσα (σε σχέση με το s6 edge που μου έβγαλε την ψύχη)
p10 πράγματι δεν μου αρέσει

iphonia δεν κοιτάω ιδιαίτερα λόγο δουλειάς (τα βλέπω κάθε μέρα εκεί και όταν κάτι βλέπεις όλη μέρα κάθε μέρα αρχιζει και το σιχαίνεσαι.. είναι σαν καλό φαΐ… όταν το τος λιγο σαρεσει όταν το τρως καθε μέρα ξερνάς)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.