Huawei P10: Με αισθητήρα αποτυπωμάτων στο home button;

Το Huawei P10 ανακοινώθηκε επίσημα μόλις τον Απρίλιο με τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων να είναι τοποθετημένος στην πλάτη. Σήμερα ξεκίνησαν να ακούγονται οι πρώτες πληροφορίες για τον διάδοχό του Huawei P10 και ας είναι ακόμη πολύ νωρίς.

Να θυμίσουμε ότι έξι μήνες πριν την κυκλοφορία του Huawei P9 είχαμε ήδη ακούσει θα φορά dual-camera, η οποία τελικά ήρθε σε συνεργασία με τη Leica.

Για το Huawei P10 οι πληροφορίες λένε ότι ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων θα φύγει από την πλάτη (είναι τοποθετημένος κάτω από την dual camera) και θα μπει στο κεντρικό κουμπί κάτω από την οθόνη. Αυτή είναι η μόνη πληροφορία (ανεπιβεβαίωτη) που υπάρχει προς το παρόν, δεν αναφέρεται ο λόγος που θα προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση ούτε αν θα κρατήσει χαρακτηριστικά όπως η dual-camera.

Concept

huawei p10, Huawei P10: Με αισθητήρα αποτυπωμάτων στο home button;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΜΑΝΩΛΗΣ79

“”Το Huawei P10 ανακοινώθηκε επίσημα μόλις τον Απρίλιο…””???
Οσο για το ποιό είναι το καταλληλότερο σημείο τοποθέτησης του αισθητήρα είναι καθαρά υποκειμενικό. Αν το έχω στο τραπέζι-γραφείο κτλ. θα προτιμούσα τον αισθητήρα μπροστά. Αν το έχω στην τσέπη μου, προχωρώ κτλ. θα προτιμούσα να είναι πίσω. Γούστα είναι αυτά.
ΑΥΤΟ που δεν μ αρέσει καθόλου στους μπροστινούς αισθητήρες είναι οτι μοιάζουν πολύ με το HOME BUTTON της SAMSUNG.
Για το Ρ10 έχουμε πολλές φήμες ακόμα να ακούσουμε και να διαβάσουμε…

Almir

Πηδηξατε ενα νουμερο…!

@papaki

Εγώ θα προτιμούσα των αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πλάι και στο επάνω μέρος του κινητού.

mech.al.

F/P scanner at front = Modularity
Ακουσον ακουσον moto Z ??? 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.