Tο Huawei P10 ποζάρει λίγο πριν γίνει επίσημο στην MWC 2017

Σε λίγα 24ωρα η MWC, μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τεχνολογίας της χρονιάς, ανοίγει τις πύλες της στη Βαρκελώνη. Εκεί θα βρεθεί και το Techblog, για να μεταδώσει πρώτο εικόνες hands on και video από τις μεγάλες ανακοινώσεις.

Η Samsung μπορεί να αποφάσισε να μην παρουσιάσει το Samsung Galaxy S8, αλλά εκεί θα βρεθούν μεγάλα ονόματα όπως LG και Huawei, ανακοινώνοντας τις ναυαρχίδες του πρώτου εξαμήνου. Μετά τις διαρροές του LG G6 σε live εικόνες και renders σε μαύρο χρώμα, σειρά παίρνει το Huawei P10.

Η Huaweri διέρρευσε press render του επερχόμενου Huawei P10 σε σκούρο χρώμα και το κινητό ποζάρει απ όλες τις πλευρές. Στην πλάτη είναι το τοποθετημένη η διπλή κάμερα, έχοντας ξανά την υπογραφή της Leica, μπροστά φαίνεται να έχει αρκετά λεπτά περιθώρια (στο πλάι), ενώ κάτω από την οθόνη είναι τοποθετημένο το κεντρικό κουμπί. Η Huawei αποφάσισε να βάλει κεντρικό κουμπί, ενώ για παράδειγμα φέτος η Samsung απ ότι φαίνεται το έχει αφαιρέσει.

Η επίσημη ανακοίνωση του Huawei P10 θα γίνει μαζί με το Huawei P10 Plus την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στην MWC. Η οθόνη αναμένεται μεταξύ 5.2 και 5.5 ιντσών, φορά επεξεργαστή Kirin 960, μνήμη RAM 4 ή 6GB, ενσωματωμένη μνήμη από 32GB έως 128GB. Θα τρέχει Android Nougat με EMUI 5.1.

huawei p10 press render, Tο Huawei P10 ποζάρει λίγο πριν γίνει επίσημο στην MWC 2017

huawei p10 press render, Tο Huawei P10 ποζάρει λίγο πριν γίνει επίσημο στην MWC 2017

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Βασίλης

H Huawei δεν μπορεί να κρατήσει το κεντρικό κουμπί γιατί το P9 δεν είχε κεντρικό κουμπί.Νομίζω θέλει διόρθωση το συγκεκριμένο κομμάτι.

Σταύρος Χρι

Από μπροστά μοιάζει με το OnePlus 3 !

Πέτρος Π

Φαίνεται εξαιρετικό! Νομίζω πολύ καλύτερο από το S8 και με περισσότερο ενδιαφέρον… Και πέρσι το P9 ήταν πολύ ποιοτική συσκευή, και μια πολύ καλή εναλλακτική για όσους έχουν μπουχτίσει με τα Samsung που πλέον τα αγοράζει και η κουτσή Μαρία!

mixtri

Άψογο!

Βασιλης

Μολις ανοιξα το αρθρο αρχισε να κολλαει το ιντερνετ και φορτωνε αργα τη σελιδα.Σιγα σιγα ετσι οπως αρχιζε να εμφανιζετε το κινητο αυτες οι στρογγυλεμενες ακρες οι γραμμες για την κεραια και η selfie cam κατι μ θυμισαν…

Panos

Πολύ όμορφο φαίνεται! Δεν διαφέρει πολύ από τπ P9, αλλά πιστεύω πως θα είναι μια πού καλή αναβάθμιση. Αν βάλει και Amoled οθόνη για μένα θα είναι η συσκευή της χρονιάς. Αυτό το aspect ratio των Galaxy s8 και Lg G6 δεν μου αρέσει καθόλου. Όσο για το κουμπί – αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων επιτέλους το έβαλαν μπροστά! Αν έχει μια λογική τιμή μάλλον ήρθε η ώρα να αλλάξω κινητό μετά από δύο χρόνια..

Ιωάννης jb

Κουμπί??
Ελεος ρε huawei..
Πάντως φαίνεται όμορφο

JohnWave

Θα ήθελα μικρότερα περιθώρια πάνω και κάτω. Μου φαίνεται παράξενο το πως η Huawei , η κορυφαία εταιρία κατά το γούστο μου στο θέμα “design” μένει αυτή τη φορά πίσω και δεν μπαίνει στη μάχη των bezels. Ένα design τύπου Mate 9 θα ήταν φοβερό για μένα ( το ομορφότερο στην αγορά αυτή τη στιγμή). Τώρα όσο αφορά το hardware, περιμένω όπως και στις άλλες ναυαρχίδες να δω ποιότητα μαύρου οθόνης και ποιότητα κάμερας στο αυτόματο. Μακάρι να βγει εξαιρετικό και στους δύο αυτούς τομείς.

Πάνος

Απλά πανέμορφη η συσκευή.

Ιωάννης jb

Johnwave.. Σταματηστε αυτή τη καραμέλα με τα περιθώρια.. Έλεος!
Έχετε δει περιθώρια το p9 lite??
ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!
Ούτε αδιάβροχο είναι!! Ούτε στέρεο ηχεία!!
Κι όμως από πωλήσεις σκίζει!!!!

Gvirginia

@Ιωάννης jb

Μάλλον σου ξέφυγαν τα σημεία όπου λέει:
“Θα ήθελα” και “θα ήταν φοβερό για μένα”

Παπαροκας tiamat

Τραγικό στο θεμα μπεζελ. Εμεινε πολυ πισω η κινεζοπαπατζα “δεν αναμείχθηκε ποτε στο θεμα καμερα” huaweileica

χρηστος

Ελεος, τα bezzels της συσκευης, ειδικα στο σημειο του κουμπιου, ειναι τεραστια.. Εν πασει περιπτωσει, η συσκευη θυμιζει μιξ αλλων τριων συσκευων αλλα τλσπ

Beowolf Ahates

Εκτός της λέξης “bezels” που όλοι πρόσθεσαν στο λεξιλόγιο τους πριν 3-4 χρόνια,…κόφτε και την λέξη “έλεος”. Ο ανιψιός μου που είναι 16, ήδη την σιχάθηκε.
[/end off topic]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Huawei Huawei Android Smartphones

Huawei P60 Pro: Photo Master και Mate X3: Lightest Foldable

Η Huawei παρουσίασε επίσημα τη νέα σειρά προϊόντων υψηλών προδιαγραφών, με πρωταγωνιστές τα κορυφαία smartphones HUAWEI P60 Pro και Mate X3.

Smartphones Huawei Huawei Android Smartphones

Huawei Mate 50 Pro: Ναυαρχίδα με ασυναγώνιστα … μειονεκτήματα

Ενώ το Mate P50 Pro έχει κάποια καλά σημεία, απαιτεί από εσάς να κάνετε δύο μεγάλες θυσίες χωρίς να προσπαθεί να σας δελεάσει με μια πιο προσιτή τιμή.

Smartphones Huawei Huawei P30 Pro

Huawei P30 Pro: Πρόβλημα, δεν αναγνωρίζεται η κάρτα SIM

Χρήστες smartphone Huawei P30 Pro ανέφεραν ένα πρόβλημα που αφορά την αναγνώριση της κάρτας SIM τους.

Smartphones OPPO Huawei Android Smartphones

Η Oppo ξεπέρασε τη Huawei για πρώτη φορά στην κινεζική αγορά smartphones

Τα smartphone της Huawei αντιμετωπίζουν προβλήματα και στην αγορά της Κίνας με τις πωλήσεις να πέφτουν και σε αυτή τη χώρα, τη χώρα προέλευσής τους.