LG G6 και LG G5 φωτογραφίζονται δίπλα δίπλα

Το LG G6 ανακοινώνεται στις 26 Φεβρουαρίου στην MWC 2017, όπου θα βρίσκεται και το Techblog. Πριν γίνουν τα επίσημα αποκαλυπτήρια από την LG, οι διαρροές κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους με φωτογραφίες και τεχνικά χαρακτηριστικά.

Μετά τις live εικόνες οποίες διέρρευσαν πριν από λίγες μέρες, σήμερα το πολυαναμενόμενο LG G6 φωτογραφίζεται δίπλα στον προκάτοχό του LG G5.

Αυτό που είναι εμφανές είναι η διαφορά στα bezel, ειδικά στην επάνω πλευρά. Επιπλέον, παρά το γεγονός ότι το LG G6 θα έχει οθόνη 5.7 ιντσών, είναι σχεδόν το ίδιο σε μέγεθος με το 5.3 ιντσών LG G5. Η οθόνη έχει ανάλυση QHD (1440×2880 pixels) και aspect ratio 18:9.

Σε αντίθεση με το περσινό LG G5, το LG G6 δεν θα έχει modular design και αλλά θα είναι κατασκευασμένο από μέταλλο. Θα φορά επεξεργαστή Snapdragon 821, μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB με δυνατότητα επέκτασης, μπαταρία 3200mAh (μη αποσπώμενη) και πρόσφατα επιβεβαιώθηκε ότι θα έχει αντοχή σε νερό.

lg g6 photo, LG G6 και LG G5 φωτογραφίζονται δίπλα δίπλα

Προηγούμενο leak

lg g6 photo, LG G6 και LG G5 φωτογραφίζονται δίπλα δίπλα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

36 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat

δικαιωσις !!!!!!!

Τόσα χρονια λεγαμε καταργειστε τα βρωμομπεζελ ειναι παρασιτα ,αποληθωματα ,σκουπιδια και τρωνε τον ωφέλιμο χωρο οθονης!

Παρολα αυτα καποιοι δικαιολογουσαν τους μόνιμους παραγωγους αντικων sony , htc

Akis

Το σωστό νομίζω είναι 6GB RAM.

arislp

πιθανον το επομενο μου κινητο..πολυ ομορφο….

Γιώργος Μπλατσρας

Παρά πολύ ωραίο!!!

bezilys

Δεν ξέρω πιο είναι πιο άσχημο από το άλλο!@Παπαροκας tiamat τα bezels χρειάζονται και δεν φαίνονται καθόλου άσχημα στα Sony όπως λες!

Παπαροκας tiamat

Bezilys με τετοιο Nick θα ηταν ματαιο να περιμένω κατι αλλο απο σενα

John

Ωραιο. S7 Edge, LG G6 ή refurbished Note 7 ενα απο τα επομενα μου κινητα.

Παπαροκας tiamat

@τζον refurbished note
Δε θα υπαρξει ποτε. Η εταιρεια θα κανει τα παντα να ξεχαστει . Δε τη συμφέρει καθολου να συντηρείται στην επικαιρότητα

barbie

ΣΚΕΤΗ ΚΟΥΚΛΑ..

Γιάννης

Απορρίπτω και το G6 και το S8, όσο όμορφα και αν είναι, λόγω απαράδεκτης μπαταρίας και μόνο. Δε θα κυκλοφορώ εγώ με έναν φορτιστή στο χέρι, επειδή κάποιες εταιρείες σε ορισμένα θέματα είναι για τα πανηγύρια.

Giok

3.200; Μόλις αποφάσισα για Mate 9

Γιάννης

@Giok

ε μα αυτό ακριβώς είναι το θέμα. To S8 έχει μικρότερη στα 3000 mAh και με αναλύσεις οθόνης 1440 x 2880 pixels έπρεπε να είχαν τουλάχιστον 4000 mAh μπαταρία.
Αυτός είναι ο λόγος που τα απορρίπτω με τη μία

forneverarrow

Αρχίζω να απορώ με τα γούστα σας ρε παιδιά… Χάλια μαύρα είναι η πρόσοψη του G6, λες και το κόψανε πρόχειρα με κοπίδι στις άκρες! Τα bezels χρειάζονται. Να σας δω πως θα το κρατάτε χωρίς να κατεβάζετε καντήλια επειδή πατιέται η οθόνη. Στην πίσω πλευρά είναι κάπως καλύτερο. Το 18:9 το αφήνω ασχολίαστο μέχρι να το δούμε στην πράξη. Πάντως, προτιμούσα το modular design του G5 με κάπως καλύτερη υλοποίηση. Και μόνο ότι θα μπορώ να του αλλάξω μπαταρία σε ένα-δυο χρόνια με ικανοποιεί (πωρώθηκα μαζί του όσο δεν πάει και θα το κρατήσω μέχρι να σαπίσει όπως φαίνεται)!!

Σταύρος Χρι

Ω ναι… μου φαίνεται πολύ όμορφο χωρίς περιτά fusion trends (όπως κυρτές οθόνες που μόνο δυσκολεύουν και δεν μπορείς να τις προφυλάξεις ή δευτερο ασπρόμαυρο φακό που στην πράξη δεν κάνει τίποτα). Θα έχει σίγουρα αξιοπρεπέστατη κάμερα (όπως συνηθίζει η LG σε ναυαρχίδες) και καλή υποστήριξη λειτουργικού (δίνει αναβαθμίσεις από της πρώτες όπως και η sony). Έχω πιάσει το g5 και άκρως άνετο στο χέρι μου (δουλευόταν ακόμα και με το 1 χέρι).Άρα όπως φαίνεται στις φωτογραφίες αν έχουν το ίδιο μέγεθος (απλά με καλύτερο screen-body ratio) θα είναι ιδανικό. Δεν χρειάζεται ούτε να βάλει 6gb ram ουτε τον 835 ούτε 4κ οθόνη (δεν νομίζω αυτά τα 3 να είναι deal break για κανένα μας). Όλα τα άλλα τα έχει IR blaster, SD, Radio, τρομερή παράδοση σε ήχο (δείτε reviews), ένα από τα καλύτερα και παραμετροποιήσημα camera app, και τιμή που μέσα σε 5 μήνες από την κυκλοφορία του πέφτει σε λογικά επίπεδα. Θεωρώ ότι όλοι συμφωνούμε σε αυτά και ότι άλλα πράγματα χαλάνε τις συσκευές τις. Αυτά που έχει να αλλάξει η LG είναι: 1) Να δώσει καλύτερη μπαταρία (>3400) ας είναι και πιο παχουλό 2) Οθόνη ας είναι και IPS αρκεί να μην έχει τα μαύρα πλαίσια γύρο… Συνέχεια »

Ιωάννης jb

Ρε βλάκα τιαματ τη δικαίωση κ βλακείες!?
Μιλάμε το design του g6 είναι ανύπαρκτο!!
Μην είσαι τόσο ανιδεος!!
Συγκρίνει ο τυπας htc κ sony που είναι κορυφή στο design, με ποιόν?? Με την lg!!
Καλά μιλάμε το παιδί είναι για τα πανηγύρια!!

Εντάξει επί του θέματος καλό το g6, εντυπωσιακή φαίνεται κ η οθόνη αλλά δεν είναι όμορφο δεν..
Μακάρι να είναι απροβληματιστο κ γρήγορο με καλή κάμερα κ αξιόλογες δυνατότητες αλλιώς την βλέπω για λουκέτο την lg!!
Βασικά όχι λουκέτο καμιά κινέζικη όμως άνετα να εξαγοράζει το τμήμα smartphones

Andreas

@Ιωάννης jb,εγραψες 9 σειρες μυνημα και στις 5 βριζεις.Κοιτα να εκτονωσεις τα ζορια σου καπου και θα νιωσεις πολυ καλυτερα.Απλα,καταλαβε που εισαι και για ποια θεματα σχολιαζουμε εδω.Φιλικα!!

Γιάννης

@Ιωάννης jb

Να λέμε την αλήθεια, την δική σου ανάγωγη συμπεριφορά και ανοησία ελάχιστοι έχουν εδώ μέσα. Επίσης το θέμα της μπαταρίας το κανες γαργάρα, ίσως επειδή παλιότερα και η Sony έκανε παρόμοια ατοπήματα και ο κόσμος την απέρριπτε λόγω χάλια αυτονομίας και επαναλαμβανόμενου, δίχως πρωτοτυπία design.
Πάντως τώρα φαίνεται πως την θέση της Sony στην χάλια αυτονομία θα την πάρουν η LG και η Samsung, ας πρόσεχαν και αυτές. Από την άλλη μεριά η νέα ανανεωμένη τους εμφάνιση δεν με χαλάει καθόλου, ίσα ίσα εδώ πρωτοτυπούν. Από αυτονομία θα είναι άστα βράστα η κατάσταση και από τιμή εκκίνησης για το S8.

Ιωάννης jb

Andreas.. Σε παρακαλώ αγοράκι μου που βριζω κιόλας!
Ένα βλ… Είπα!!
Τόσο πολύ σε πείραξε?? που μεγαλωσες εσύ??
Σε καμιά βασιλική οικογένεια μήπως??

Nick

Sony και χάλια αυτονομία στην ίδια φράση δεν πάνε μαζί, τουλάχιστον στα μοντέλα της τελευταίας τριετίας θα έλεγα. Κατά τα άλλα διασκεδαζω που μιλάτε οι περισσότεροι για design της κάθε εταιρείας και διαφορές κλπ ενώ ταυτόχρονα θέλετε τα κινητά του παρόντος και ακόμα περισσότερο του μέλλοντος να είναι απλά μια οθόνη και το μόνο που να διαφέρει στα χέρια του καθενός να είναι απλά οι ίντσες της οθόνης.

Γιάννης

@Nick

Να λέμε την αλήθεια η Sony την τελευταία χρονιά ανανεώθηκε σχεδιαστικά και βελτιωσε την αυτονομία της. Είχαμε δει περιπτώσεις πιο πριν που για οθόνες full HD έδινε μπαταρίες μόνο 2500 mAh. Δε σου κρύβω ότι το πρόσφατο Sony Xperia XZ μου αρέσει πολύ και άνετα θα το αγόραζα, αν και από αυτονομία στα 2900 mAh, θα είχαμε πάλι ένα θεματάκι σίγουρα.

Αγγελος

Εχουμε τον μπεζιλυ που θελει κινητο με μπεζελ…και του χρειαζονται κιολας!κοιταω τοση ωρα απο που πιανω το κινητο μου και δε μπορω να καταλαβω τι σκεφτεστε.επισης του αρεσουν κιολας!και εχουμε και τον γραφικο jb το 15χρονο με μηδεν επιπεδο να κραξει ολες τις εταιρειες εκτος απο την ανυπαρκτη sony με τα τεραστια μπεζελ επισης.

Nick

@Γιάννης, θεωρώ πως πέφτεις και συ στην παγίδα που (από ματαιοδοξία?!?) πέφτει και η πλειοψηφία του καταναλωτικου κοινού, να δίνει πρωτίστως σημασία στο τι είναι γραμμένο στο χαρτί με τα χαρακτηριστικά και όχι στο ποιο είναι το αποτέλεσμα και η εμπειρία χρήσης του, η οποία δεν είναι και μετρήσιμη βεβαίως. Εγώ προσωπικά πάντα θα διαλέγω αυτό που είναι στην πράξη το πιο γρήγορο και δεν θα έχει lag και έχει καλή αυτονομία και ας γράφει πάνω ότι είναι μόνο τετραπυρηνο και έχει μόνο 3GB RAM και μόνο 3000mah μπαταρία, κλπ. Είναι τέτοια πια η εμμονή μας με τον υλισμο γενικότερα και έχουμε γίνει τόσο ματαιοδοξοι που μας ικανοποιεί περισσότερο το ψευτο – status και η ποζεριά των αριθμών. Δεν λέω ότι είναι πάντα έτσι, αλλά σε πολλές περιπτώσεις ισχύει .

ChristosT

@Nick
‘Είναι τέτοια πια η εμμονή μας με τον υλισμο γενικότερα και έχουμε γίνει τόσο ματαιοδοξοι που μας ικανοποιεί περισσότερο το ψευτο – status και η ποζεριά των αριθμών. Δεν λέω ότι είναι πάντα έτσι, αλλά σε πολλές περιπτώσεις ισχύει .”

Kαλύτερα να λές ΠΑΝΤΑ.
Διότι έτσι είναι…και να νοιώθεις και καλά.

Nick

@ChristosT, δεν το εξέφρασα εγώ καλά, το ότι δεν ισχύει πάντα πήγαινε για τους αριθμούς, δεν λέω εγώ δηλαδή ότι ντε και καλά όποια συσκευή είναι καραφουλ σε specs και αριθμούς σημαίνει ότι “εξαπατά” το ευρύ κοινό και ότι δεν ισχύουν στην πράξη πάντα, αλλά είναι πολύ σύνηθες φαινόμενο.

One

Τα bezel εννοείται οτι χρειάζονται αν θελεις να εχεις μπροστινά στερεοφωνικά ηχεία και μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας που εχουν τα Sony, γι’ αυτο και εγω προσωπικά προτιμάω τις συσκευές της.

Τώρα αν κάποιος θελει μικρότερα bezel και συμβιβάζεται με τη μικρότερη διάρκεια μπαταρίας και χωρίς τα στερεοφωνικά ηχεία, τότε παω πάσο. Δικαίωμα του καθενος ειναι να επιλέγει οτι θέλει στη τελική.

Αγγελος

S8 ανυπαρκτα μπεζελ…στερεοφωνικα ηχεια.τωρα τι σχεση εχουν τα μπεζελ με τη μπαταρια πολυ θα ηθελα να μαθω

ΝΝ

Ωραιο κινητό….. χωρις Μπεζελ σχεδόν ωστε να μπορεις στο ιδιο μέγεθος να εχεις μεγαλυτερη οθονη. Βεβαια τωρα που κατάλαβαν οτι με τοσο που μεγάλωσαν τα κινητά χρειαζεται να κρατήσουν σε λογικα πλαίσια το μέγεθος.
Τωρα για αν θα ειναι πρακτικό & πολυ εύθραστο δεν ξερω…. η πράξη θα δείξει…
Για τις εταιριες & μπεζελ … η apple εχει τα περισσοτερα και όλοι κάνουν οτι δε βλέπουν…ενω η Sony δεν εχει ιδιαίτερο προβλημα βαςη μετρήσεων …δε λεω οτι εχει μικρά αλλα ειναι κοντα στο μέσο όρο. Επισης και εγω προτιμω μεγαλύτερα μπεζελ για καλυτερο ήχο ή διατήρηση της θύρας ακουστικών για καλύτερη ποιότητα …ειδικα για καποιον που ακούει μουσικη ή χρησιμοποιεί ανοιχτή ακρόαση ειναι βασικό στοιχειο.
ΥΓ καλο ειναι για καποιυς να ξέρουν οτι το S8 ακομα δεν κυκλοφόρησε …ας το δουμε πρωτα επίσημα.

Ιωάννης jb

Άγγελε είμαι εγώ 15χρονο κ εσύ που λες ότι ξέρεις τι θα έχει ένα κινητό που δεν έχει ανακοινωθεί πόσο είσαι??
5??
Πως θα ξεχωρίζεις ρε μεγάλε τα smartphones αν του χρόνου τα φτιάχνουν όλοι με αναλογία οθόνης συσκευής στο 95%??
Θα σου άρεσε κάτι τέτοιο??
Δλδ θα τρελαθουμε

Nick… Πόσο δίκιο έχεις στο σχόλιο 19…
Μιλάνε για design.. Για γέλια κ για κλάματα είναι!!!

Πάνος

Όσοι είστε λάτρεις των ανύπαρκτων μπεζελς, εύχομαι να μη σας πέσει συσκευή κάτω και την κλαίτε.
Το Z2 μου έχει φάει τις αμέτρητες τούμπες, πέρα από κάποιες γρατζουνιές δε χαμπαριάζει μία. Το G4 με το που μου έπεσε κάτω, έσπασε το τζαμάκι της οθόνης και κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό.

Enki

Πολυ φοβαμαι με τον snap 821 η μπαταρια του δεν θα κραταει σε τοσο μεγαλη οθονη!τον 835 επρεπε να βαλουν!το κινητο ειναι πολυ ωραιο ειδικα απο μπροστα!

giannis13

μου φαινεται οτι το G2 εχει μικροτερα μπεζελ απο αυτο ..ειδικα στο πλαϊ …
και μια χαρα το κραταω και πανεμορφο ειναι …

τα renders απο το iphone 8 ειναι οτι πιο κοντινο σε G2 και πανεμορφο …
μακαρι να το βγαλει ετσι η Apple γιατι εχουν περασει 4 χρονια απο τοτε που πηραμε G2

Almir

@παπαροκα στο τέλος ξεχασες το iphone η έτσι σ συμφέρει…;;

Αγγελος

Ιωαννη τζει μπι…το οτι δε ξερεις τα ξενα site απο τα οποια προερχονται ολες οι πληροφοριες για τα κινητα που θα βγουν σιγουρα δε με κανει 5χρονο.ολοι ξερουν εκει εξω οτι το s8 θα βγει με dock για pc,εκτος απο εσενα που ξερεις μονο 2 site ελληνικα.ψαξου λιγο.επισης το οτι τα κινητα δε πρεπει να εχουν περιθωρια ή να τα ενωνεις με καλωδια για να τα φορτιζεις ή οτι δε πρεπει να ειναι πλαστικουρες το νιωθουμε ολοι και προσπαθουμε να το φτασουμε.δε με νοιαζει αν τα ποδοσφαιρικα παπουτσια ειναι ολα ιδιο σχεδιο.γιατι πολυ απλα ετσι πρεπει να ειναι αγορι μου!πρεπει να ειναι ετσι σχεδιασμενα για να κανουν σωστα τη δουλεια τους και να ειναι ομορφα!καπιτο;η αγαπημενη sony σου αν δεν εχει κλεισει σε 3 χρονια θα ακολουθησει και αυτη με μικρα μπεζελ και οθονες που θα εχουν καμπυλες. οσο για τον πανο που επεσε το g4 του και εσπασε εχω η γκουμουτσα που ειχε πριν δε παθαινε τιποτα εχω να του πω οτι το 3310 ερχεταιιιι ξανα παληκαρα μου πανε παρτο και ασε εμας τους πορωμενους με τη τεχνολογια να μιλαμε για καινουρια πραγματα.το s7 παντως το εχω χωρις θηκη ενα χρονο σχεδον και δε σπαει με κανενα χριστουλη, gorilla… Συνέχεια »

Ιωάννης jb

Αγγελε έχεις πρόβλημα αγοράκι μου!!
Ψάξε λίγο ακόμα, μπορεί κ να βρεις s8 απο τώρα εσύ..
Που κολλάνε τα ποδοσφαιρικά παπούτσια με τα smartphone?? Τι κουλο παράδειγμα μου αναφέρεις!?
Καμπύλες η Sony??
Κ τι είναι ρε τα smartphones γυναίκες?? Που αν δεν έχουν καμπύλες δεν??
Ρε με το κάθε καθυστερημένο εδώ μέσα

ChristosT

@Αγγελος εγώ πάντως θα το πάρω το 3310 αυτό είναι σίγουρο.
Άν φανταστείς πόσες γενιές μεγαλώσανε με αυτό και τί κατασκευή είχε, φαντάσου τι θα κάνει το καινούριο.
Μέχρι και ΗΜΠ θα αντέχει…
Ξέρεις μήπως ημερομηνία κυκλοφορίας σίγουρη;
Έχει καιρό που το διάβασα…
Και παρεπιμπτόντως…τεχνολογία δεν σημαίνει βγάζω κάτι και βάζω κάτι άλλο.
Αλλά πραγματικά καινοτόμα πράγματα που μπορεί να τα δείς και απο 3310 παρά απο s8.

Αγγελος

Ιωαννη τζει σι,θα σου πω που κολλαει το παραδειγμα.ολες οι νεες τεχνολογιες οταν βγαινουν τα πρωτα χρονια οι ερευνητες πειραματιζονται και βρισκουν συνεχεια νεους τροπους να κανουν καλυτερο το προιον.οπως με τα ποδοσφαιρικα παπουτσια…οπως με τα αεροπλανα…οπως με τα κινητα.ολα αυτα τα πρωτα χρονια εχουν υψηλο δεικτη εξελιξης μεχρι που αυτος ο δεικτης πεφτει αρκετα εως και σχεδον μηδεν.αυτος ειναι ο λογος που πετας με 747 εδω και 40 χρονια.αυτο ειναι το σχεδιο ρε φιλε που δινει αεροδυναμικη και ανωση,αυτο βολευει τι να κανουμε τωρα.αυτος ειναι ο λογος που τα παπουτσια εχουν ιδιο σχεδιο.αυτος ειναι ο λογος που τα κινητα μοιαζουν τοσο πολυ πλεον.αυτος ειναι ο λογος που η samsung θα εχει μεριδιο 74% στις πωλησεις oled μεχρι το 2020.αυτος ειναι ο λογος που το xperia x στενεψε τα μπεζελ του και εβαλε γυαλι που ειναι rounded στο τελος του.
Οσο για τα specs του s8 τα ξερουμε ολοι μας απο το evleaks…ψαξου λεμε.το 3310 θα ανακοινωθει τωρα στη βαρκελωνη επισης το ξερουν ολοι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.