Huawei P10: Οι πρώτες εικόνες από prototype και χαρακτηριστικά

Μόλις δυο μήνες μετά την ανακοίνωση του Huawei P9, από τον Ιούνιο άρχισαν να ακούγονται οι πληροφορίες για το Huawei P10. Τότε οι φήμες έλεγαν ότι η Huawei θα βάλει τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στην μπροστινή πλευρά αντί για την πλάτη.

Πέντε μήνες αργότερα ενώ έχουμε φτάσει στα μέσα Νοεμβρίου και το Huawei P9 έχει κάνει 9 εκατ. πωλήσεις, διέρρευσαν δυο φωτογραφίες που λέγεται ότι απεικονίζουν το μη ανακοινωμένο Huawei P10. Φαίνεται ότι είναι κάποιο prototype του P10, το οποίο έχει πράγματι στην μπροστινή πλευρά τον αισθητήρα αποτυπωμάτων.

Οι φωτογραφίες εμφανίστηκαν στο κινέζικο Weibo και δείχνουν το κινητό και από τις δυο πλευρές. Στην πλάτη είναι τοποθετημένη η διπλή κάμερα, που στο P9 είχε την υπογραφή της Leica και ήταν ένα από τα σημαντικά σημεία προώθησης του κινητού. Στο Huawei P9 υπάρχει διπλή κάμερα 12 Μegapixel, η μια είναι για να τραβά έγχρωμες και η άλλη μονόχρωμες εικόνες. Το κινητό έχει την ικανότητα να τραβά καλές φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Πρόσφατο GFXBench είχε δείξει ότι το Huawei P10 διαθέτει οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 1440×2560 pixels, επεξεργαστή οκταπύρηνο Kirin 960 2.3GHz. Οι νέες πληροφορίες κάνουν λόγο για δυο εκδόσεις, μια με μνήμη RAM 4GB και χωρητικότητα 64GB και μια 6GB RAM/ χωρητικότητα 128GB.

Ωστόσο, μέχρι την επίσημη ανακοίνωση του Huawei P10 έχουμε ακόμη μερικούς μήνες, επομένως θα μάθουμε πολλά περισσότερα. Ακόμη δεν γνωρίζουμε αν αυτό θα είναι το τελικό design του κινητού.

huawei p10 photos, Huawei P10: Οι πρώτες εικόνες από prototype και χαρακτηριστικά

huawei p10 photos, Huawei P10: Οι πρώτες εικόνες από prototype και χαρακτηριστικά

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alexktz

Το κεντρικο κουμπί μου θυμίζει για καποιο λογο του iphone 7

dark_master

IPhone 7 Plus εσύ?

ΝΙΚΟΣ

Ακριβώς.Ο ένας Κινέζος αντιγράφει τον άλλον.Τι να πεις

ΠΕΤΡΟΣ

Το μειον ειναι οτι απο την πολυ αντιγραφή ολα μοιάζουν σαν αδερφακια!

michelangelo

Κινέζο μπουζουξής πιάνει το κινητό;

JohnWave

Καμία πρόοδος στα bezels + μεγάλωμα συσκευής στις 5.5” = αρχική απογοήτευση.

Vasilist

Ωραία άρα μετά το one plus pixel (google copy) και το huawei mate edge (Samsung copy) έρχεται το iwei 10 plus (iPhone copy).
Έλεος… Και είχα honor 2 και 6.

Demis

αλπιζω πως οχι,… μια ηταν που διεφερε λιγο παει και αυτη…..

Zura

Κάπως σαν iPhone στυλ έχει παρά Huawei.

manolis

μια χαρά design για προϊόν του Jumbo.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.