Smartphones

Huawei P10: Renders σε πράσινο και μωβ χρώμα

Το Huawei P10 είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί τον επόμενο μήνα σε press event που έχει προγραμματιστεί για τις 26 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο της έκθεσης MWC 2017, που θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ανανεωμένο design, κυρτή QHD οθόνη, επεξεργαστή Kirin 960. Η κάμερα στην πλάτη θα είναι και πάλι διπλή με την υπογραφή της Leica, μονόχρωμο και RGB αισθητήρες, και οι δυο με OIS.

Από το Huawei P10 έχουν διαρρεύσει renders που εμφάνιζαν το κινητό σε χρυσό και μαύρο χρώμα. Το νέο leak δείχνει πως η Huawei δεν θα περιοριστεί μόνο σε αυτά τα δυο κλασικά χρώματα. Οι σημερινές εικόνες εμφανίζουν το κινητό σε πράσινο και μωβ χρώμα.

Στο Huawei P9 η εταιρεία είχε προσθέσει αργότερα κόκκινο και μπλε χρώμα για να γιορτάσει την επιτυχία του, όμως με το P10, τα νέα χρώματα ίσως έρθουν εξ αρχής.

Το Huawei P10 φημολογείται ότι θα είναι το πιο ακριβό μοντέλο της σειράς P μέχρι σήμερα.

Οι παρακάτω εικόνες δεν είναι επιβεβαιωμένο ότι ανήκουν στο Huawei P10, επομένως κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 27 Ιανουαρίου 2017 16:10

Σχόλια

  • Aν βγει super στην κάμερα το P10 και το πάρω, θα το προτιμήσω στο μαύρο χρώμα γιατί είναι το αγαπημένο μου χρώμα, γιατί δίνει professional αίσθηση και γιατί σε συνδυασμό με μαύρα backgrounds κάνει τα bezels αόρατα ! :-)

  • απιστευτα χρωματα και το μοβακι σουπερ!!!!χαχαχαα
    αρκει να φτιαξουν οθονες super amoled κανονικες οχι μουφα!!!!!!!!!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.