Huawei P10: Αναμένεται να είναι το πιο ακριβό της σειράς P μέχρι σήμερα

Το Huawei P10 είναι ένα από τα μη ανακοινωμένα smartphones, το οποίο έχει το δικό του μερίδιο στα leaks. Πρόσφατα είδαμε renders του κινητού με διπλή κάμερα στην πλάτη και κυρτή οθόνη, ενώ δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί 26 Φεβρουαρίου στο event της Huawei εν όψει MWC 2017.

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, το Huawei P10 θα είναι το πιο ακριβό μοντέλο της σειράς P που έχει κυκλοφορήσει η εταιρεία μέχρι σήμερα.

Ο γνωστός leaker, Ricciolo, που στο παρελθόν έχει δώσει αρκετές αξιόπιστες πληροφορίες, μέσα από το Twitter αναφέρει ότι θα είναι το πιο ακριβό P. Συγκεκριμένα γράφει: “Let alone the #porsche design , get ready for the most #expensive P device ever #Huawei #mwc17 #crazy prices”.

Το περσινό Huawei P9 κυκλοφόρησε στην Ευρώπη με τιμή 599 ευρώ για τα 32GB και 649 ευρώ τα 64GB ενσωματωμένη μνήμη. Υπάρχει όμως και το Huawei P9 Plus, που ανεβάζει τον πήχη για το P10 πάνω από 749 ευρώ. Ο @Ricciolo1 αναφέρει ότι το P10 δεν θα είναι όσο το Huawei Mate 9 Porsche Design, που είχε ανακοινωθεί στα 1395 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι δεν αναφέρεται αν για παράδειγμα η τιμή του Huawei P10 θα είναι πιο ακριβή από το P9 ή το P9 Plus. Το πιο “λογικό” θα ήταν το P10 να είναι πάνω από το P9 και το P10 Plus πιο ακριβό από το P9 Plus.

Όπως και να έχει, θα μάθουμε σε περίπου έναν μήνα τι έχει ετοιμάσει η Ηuawei, τόσο στα specs όσο και στις τιμές.

huawei p10 price, Huawei P10: Αναμένεται να είναι το πιο ακριβό της σειράς P μέχρι σήμερα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Spiros

Χα χα χα. Ξύπνησε και η huawei

JohnWave

Περιμένω να δω τι θα είναι αυτό το super χαρακτηριστικό που θα δικαιολογήσει την τιμή. Το brand name στην Κίνα το έχει οπότε εκεί πες δικαιολογείται να ανεβάζει τιμές. Στον υπόλοιπο κόσμο όμως που έχει να αντιμετωπίσει Samsung και Apple; Το logo έχει δείξει η ιστορία ότι αξίζει 200 και 300€. Αν η Samsung τιμολογεί στα 750€ και η Apple στα 850€, η Huawei πρέπει να τιμολογεί εκτός Κίνας στα 550€. Γι’ αυτό λέω ότι μάλλον η Huawei ετοιμάζεται μάλλον να προσφέρει κάτι super που θα της δώσει καθαρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και θα κάνει τον κόσμο να μην κοιτάξει brand name και τιμή. Άλλη εξήγηση δεν βρίσκω.

mixtri

H Huawei σαν brand για αυτούς που ασχολούνται και δεν είναι fashion victims είναι μεγαλύτερο από ένα μήλο και από την Τζιχάντ, Σάμσουνγκ. Η ελλάδα είναι βραδύκαυστο φυτίλι στις εξελίξεις.

cybergeorge

Το ακούσαμε κι αυτό…

kostas

και του χρονου θα ειναι ακομα ποιο ακριβω απο το p10 και παει λεγοντας

Enki

Χαχαχα.ειναι για γελια οι τυποι..εχουν βγαλει τοσα τηλεφωνα που για εμενα ειναι ακριβως τα ιδια..καταρχην εβγαλε ενα mate 9 πολυ καλο.το porche disigh και το mate 8 pro τι το ηθελε;?να χτυπησει την samsung με το s7 edge?τα εβαλα διπλα με το s7 edge ,το ξεσκισε,μπαταρια,καμερα,καλα οθονη δεν το συζηταμε..η samsung ειναι ετη φωτος μπροστα!!και το p10 δν θα εχει τα αναμενονενα..να κλεβει το desigh τις samsunh

SteliosGr

Ημουν ο πρωτος κι εδω και σε αλλα φορουμ, που σχολιαζα θετικα την εξελιξη της huawei. Ομως η αληθεια ειναι οτι δεν μπορει ακομη να φτασει την ποιοτητα και την καινοτομια της samsung,της lg και της apple. Δεν ειχα ποτε μου καποια συσκευη αυτης της μαρκας, ομως ειχα συμβουλευσει φιλους μου να αγορασουν και δεν εμειναν και παρα πολυ ευχαριστημενοι. Κατ επεκτασιν, δεν γινεται αυτη η μαρκα απλα να εξισωσει τιμες η και να ξεπερασει τους προαναφερθεντες. Κραζουμε ηδη τους” μεγαλους” παικτες για τις τιμες τους. Τωρα μπαινει και η huawei στο λομπι των αδικαιολογητων τιμων? Και μαλιστα χωρις να εχει ολα τα προσοντα.. Κριμα…

JohnWave

@mixtri, δεν είναι μόνο η ελληνική αγορά. Το όνομα “Huawei” δεν έχει φτάσει σε καμία περίπτωση την αξία των “Samsung” και “Αpple” σε Ευρώπη και Αμερική. Επίσης πέρα από το brand name, η Huawei μπορεί να φτιάχνει πολύ καλές συσκευές αλλά τουλάχιστον μέχρι σήμερα είναι πίσω και σε επεξεργαστική δύναμη και σε μπαταρία και σε κάμερα σε σχέση με Samsung και Apple. Θα δούμε αν αυτό αλλάξει. Αν διαφωνείς παρέθεσέ μας συγκριτικά benchmarks cpu,gpu, μπαταριών και συγκριτικά καμερών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.