Smartphones

Huawei P20 & P20 Plus: Στις 26 Φεβρουαρίου το λανσάρισμα;

Στις 26 Φεβρουαρίου, στο MWC 2018, αναμένεται να ανακοινωθούν τα Huawei P20 και Huawei P20 Plus σύμφωνα με δημοσίευμα από την Κίνα. Οι πληροφορίες δεν επιβεβαιώνονται αλλά δεν προκαλούν και έκπληξη καθώς πολλές φορές η Huawei επιλέγει το Mobile World Congress (MWC) της Βαρκελώνης για την ανακοίνωση των συσκευών της.

Πέρυσι παρουσίασε στο MWC τα Huawei P10 και P10 Plus και το 2016 τη σειρά P9.

Το Huawei P20 αναμένεται με οθόνη 6 ιντσών οθόνης 18:9 και κάμερα με τρεις φακούς στην πλάτη της, προκειμένου να ενισχύσει τις φωτογραφικές της λήψεις και να διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό.

Η συσκευή θα ενσωματώνει τον Kirin 970, RAM στα 6GB και 64GB αποθηκευτικό χώρο ενώ η μπαταρία της θα έχει χωρητικότητα 4.000mAh.

To Huawei P20 Plus που επίσης αναμένεται στην MWC θα έρχεται με οθόνη με μεγαλύτερο λόγο διαστάσεων και λέγεται ότι θα έχει εγκοπή στην οθόνη που θυμίζει κάτι μεταξύ Essential Phone και iPhone X. Ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος θα βρίσκεται στην πίσω πλευρά προκειμένου να αναδειχθεί η full-screen οθόνη.

Πηγή

Σχόλια

  • όχι 6'' ρε παιδιά, έλεος! Για να πάρουμε φωτοκινητό θα πρέπει να έχουμε ταμπλέτες!! Έλεος!

    Το p10 ήταν ασθενική αναβάθμιση με ίδιες κάμερες (η έγχρωμη δλδ) με το p9 και πολύ παρόμοια αποτελέσματα. Και σαν κινητό δλδ ήταν πολύ παρόμοιο με λίγο παραπάνω μνήμη και storage.

    Για αυτό και το "βιαστικό" λανσάρισμα του νέου νομίζω p20. Από την άλλη μεγάλη βιασύνη να το πούνε 20. Αν το έλεγαν πχ 11 δε θα τόνιζαν την διαφορά? τες πα.. Κρίμα για τις 6'' και 5.2 το παλιό μεγάλο είναι.

  • keysmith οπως παντα ευστοχος! απο 5,2 σε 6? και το mate τι το χετε ρε αχρηστοι!?

    εχω απογοητευτει διοτι και η samsung θα δινει την τοπ καμερα μονο στο 6,2 plus πια ακολουθωντας πιστα σαν σκυλακι το προτυπο apple !...

  • keysmith σε όλα άστοχος!
    - Σε διαστάσεις θα είναι ίδιο περίπου με το p10 άρα ταμπλέτα δε θα είναι.
    - Με το 9αρι είχε διαφορές όπως ευτυχώς το αποτύπωμα μπροστά.
    - Βιαστικό λανσάρισμα δεν είναι κάθε χρόνο ίδια περίοδο τα βγάζει.
    - Για το όνομα σιγά μη συζητάμε αν σε πείραξε έλεος κάπου

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λαΐδα Λιμνιάτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.