Smartphones

Huawei P20 Lite: Νέες real-life φωτογραφίες επιβεβαιώνουν το notch

Ύστερα από το πρόσφατο render, και real-life φωτογραφίες του Huawei P20 Lite ήρθαν στη δημοσιότητα, οι οποίες επιβεβαιώνουν το notch, παρόμοιο με του iPhone X.

Οι εικόνες έρχονται από την Ισπανία και αποκαλύπτουν αρκετές λεπτομέρειες για τη συσκευή. Στις εικόνες διακρίνουμε ότι η συσκευή έχει αρκετά λεπτά bezel, με το κάτω περιθώριο να είναι το πιο μεγάλο. Το notch είναι μικρότερο από του iPhone X και περιλαμβάνει την μπροστινή κάμερα της συσκευής.

Σύμφωνα με το gizmochina.com, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η συσκευή διαθέτει κάμερα 5,8 ιντσών, αναλογίας 18:9. Οι διαστάσεις του είναι 148 x 71 x 7,2mm. Το πίσω πάνελ φαίνεται να έχει γυαλί.

Στις εικόνες διακρίνεται μια χρυσοροζ έκδοση του Huawei P20 Lite, αλλά η συσκευή θα κυκλοφορήσει και σε μαύρο χρώμα. Στο κάτω μέρος διακρίνουμε την είσοδο 3,5 χιλιοστών για τα ακουστικά, μια είσοδο Type-C USB και το ηχείο.

Επίσης, λέγεται ότι η συσκευή θα ενσωματώνει τον Kirin 970, μαζί με 4GB RAM και αποθηκευτικό χώρο 32GB. Για λειτουργικό θα φορά το 8.0 Oreo. Η μπαταρία του αναμένεται με χωρητικότητα 3.000mAh και θα είναι μη αποσπώμενη.

Το Huawei P20 Lite πιθανότατα θα λανσαριστεί στις 27 Μαρτίου μαζί με τα Huawei P20 και P20 Plus.

Πηγή

Σχόλια

  • Αν ειναι όντως ετσι, ολα μια χαρά εκτος από την ενοχλητική εγκοπη στο πάνω μέρος.
    Το μονο που μου κανει εντύπωση στο άρθρο ειναι ο επεξεργαστής. Αν το lite φοράει τον 970 που ειναι ο κορυφαίος επεξεργαστής της Huawei αυτή τη στιγμή, στο κανονικό P20 τι θα βάλουν;

  • Ξανά βέβαια, γιατί αυτοί κάνουν copy την Apple και δεν έκανε η Apple copy το Essential phone που παρουσιάστηκε και 3 μήνες νωρίτερα??
    Εξίσου άσχημα πάντως..

  • Αφού χώρος κάτω υπάρχει ακόμα, τι τους έπιασε με τα onscreen κουμπιά; Χάνουμε οθόνη τσάμπα.

  • Η Huawei καταντα χειροτερη απο κατι τελειωμενες κινεζικες που αντιγραφουν συστηματικα Apple & Samsung. Δειτε τις ναυαρχιδες της ειδικα & τα honor και θα καταλαβετε. Δεν ειναι κακο βεβαια αλλα μην τρελαθουμε οτι καινοτομει κιολας.

  • Το αντέγραψε που το αντέγραψε, έφτιαξε και ένα στρέμμα bezel στο κάτω μέρος και ολοκλήρωσε το αριστούργημα με το απίστευτο χρυσοροζ γύρω γύρω.
    Σειρά έχει τώρα να αντιγράψει το Samsung S9 μόλις βγει.
    Ξεπατυκοτουρα οι Κινέζοι από κινητά μέχρι αλυσίδες φαγάδικων.

  • Είναι σαν να είπαν στον designer θέλουμε κάτι σαν το iPhone X, Samsung S8 και Google Pixel 2 Xl αλλά μην τα κάνεις και ίδια! Σε hardware βέβαια θα είναι κορυφή αλλά το design μέτριο.

  • Πιο πολύ με το essential phone μοιάζει μπροστά. Πίσω όντως μοιάζει το iphone X με αυτή την αντιαισθητική καμπούρα για την κάμερα. Καλυτερα θα ήταν να χρησιμοποιούσαν ένα σχέδιο σαν μικρότερο Mate 10 Pro , θα ήταν πολύ πιο όμορφο.

  • @John +1000. Απορώ πραγματικά γιατί δεν το κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Ένα P20-μικρογραφία Μate 10 Pro θα ήταν θαυμάσιο. Έχει το ωραίο σχέδιο και αντί να το εκμεταλλευτεί στη σειρά P, βάζει τους σχεδιαστές της να κάνουν μια αντιγραφή iphone.

  • @john συμφωνω, αφου εχει δειξει πως εχει δυνατοτητες , απο πισω ειδικα ακομα και το P10 ηταν πολυ πιο ομορφο , αυτο φαινεται αχαρο

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λαΐδα Λιμνιάτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.