Huawei P20: Επιβεβαιώνεται η ονομασία και πιθανότατα η τριπλή κάμερα

Huawei P20 τριπλή κάμερα, Huawei P20: Επιβεβαιώνεται η ονομασία και πιθανότατα η τριπλή κάμερα

Την ονομασία Huawei P20 επιβεβαιώνει επίσημα μικρό διαφημιστικό κλιπ της εταιρείας, ενώ ταυτόχρονα υπονοεί ότι οι διαρροές που θέλουν τη συσκευή με τριπλή κάμερα ισχύουν.

Το μικρό διαφημιστικό αυτό κλιπ λειτουργεί ταυτόχρονα σαν πρόσκληση και με φόντο τον πύργο του Άιφελ (μιας και η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι) αναφέρεται: «Huawei P20, See Mooore with AI», δηλαδή «Huawei P20, δες περισσότερα με την τεχνητή νοημοσύνη». Για τη λέξη “more” που σημαίνει περισσότερα έχουν χρησιμοποιηθεί τρία «ο» τα οποία αποτελούν τρεις εικόνες.

Οπότε, βάσει της πρόσκλησης, η νέα συσκευή θα έχει βελτιωμένο ΑΙ και πιθανότατα την περιβόητη τριπλή κάμερα. Η σειρά Huawei P20 αναμένεται να ανακοινωθεί στις 27 Μαρτίου σε εκδήλωση στο Παρίσι.

Η σειρά αναμένεται να αποτελείται από τα Huawei P20, Huawei P20 Plus και Huawei P20 Lite (με το τελευταίο να αποτελεί τη mid-range επιλογή της εταιρείας. Και τα τρία αναμένονται με οθόνες αναλογίας 18:9 και να έχουν notch παρόμοιο με του iPhone X (κάτι που όμως δεν είδαμε στο τελευταίο render θηκών).

Το πιθανότερο είναι ότι η τριπλή κάμερα θα βρίσκεται στην πλάτη του Huawei P20 Plus και οι άλλες δύο συσκευές αναμένονται με δύο κάμερες. Η Huawei για τις κάμερες φέρεται να έχει συνεργαστεί ξανά με τη Leica.

Να υπενθυμιστεί ότι η Huawei αναμενόταν να λανσάρει τη σειρά P20 στο πλαίσιο του MWC 2018, αλλά εν τέλει αποφάσισε να κάνει τα αποκαλυπτήρια σε ξεχωριστή εκδήλωση.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κωστας

Λογικό η αλλαγή ονόματος P 10 εξετιας της προσθήκης του Ai, έχω παράπονα απο την φωτογραφία του P10 plus υστερεί καπως σε σχέση με του nexus 6p ως προς τα χρώματα και χαμηλό φωτισμό, δεν νομίζω πως είμαι μόνος που το λέει.
Δεν θα ήθελα να καταργηθεί το δακτυλικό αποτύπωμα και η θήρα ακουστικών- υπέρυθρες.
Υπαρχει αρκετος χωρος για εξέλιξη, ακόμα δεν εχει βγει η τέλεια κάμερα για κινητά που να συναγωνιζεται dslr σε ποιότητα εικόνας.

Anonymous

Οι κάμερες των κινητών έχουν φτάσει στο επίπεδο των απλών point and shoot καμερών που κάνουν 150 ευρω. Δεν θα φτάσουν ποτε τις dslr. Είναι θέμα φακού. Εξάλλου όπως εξελίσσονται τα κινητά έτσι εξελίσσονται και οι dslr

Taz_dev

Οι κάμερες των κινητών τηλεφώνων έχουν φτάσει στο επίπεδο των απλών point and shoot καμερών που κάνουν 150 ευρω. Δεν θα φτάσουν ποτε τις dslr. Είναι θέμα φακού. Εξάλλου όπως εξελίσσονται τα κινητά τηλέφωνα έτσι εξελίσσονται και οι dslr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.