Smartphones

Huawei P20, P20 Lite & P20 Pro: Press renders δεν αφήνουν τίποτα στη φαντασία

Επίσημα renders των επερχόμενων Huawei P20, P20 Lite και P20 Pro ήρθαν στη δημοσιότητα, δίνοντάς μας μια ξεκάθαρη ιδέα για τον σχεδιασμό των συσκευών επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα και τις φήμες. Επίσης, επιβεβαιώνεται και η ονομασία του Huawei P20 Pro (που μέχρι πρότινος νομίζαμε ότι θα είναι Plus).

Τα renders και τις ονομασίες ανάρτησε ο γνωστός για τις διαρροές του Evan Blass, οπότε είναι αξιόπιστα. Από τα renders βλέπουμε ότι όντως μόνο το Pro θα έρχεται με την πολυδιαφημιζόμενη τριπλή κάμερα, ενώ το P20 και το P20 Lite θα έρχονται με διπλή. Επίσης επιβεβαιώνεται το notch και στα τρία smartphone.

Τέλος, παρατηρείται ότι η Huawei διατηρεί τον αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος μπροστά για τα Huawei P20 και P20 Pro, αλλά ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος του P20 Lite βρίσκεται στην πλάτη της συσκευής.

Οι τρεις συσκευές θα έρχονται σίγουρα σε μαύρο και σε μπλε. Να σημειωθεί ότι το μπλε στο P20 Lite φαίνεται διαφορετικό από αυτό των P20 και P20 Pro. Να υπενθυμίσουμε ότι η Huawei θα ανακοινώσει τις ναυαρχίδες της στις 27 Μαρτίου στο Παρίσι.

Πηγή

Σχόλια

  • ρομπα της πλακας σαν τον τελευταίο κινεζοπαραγωγο κινητων που φτιάχνει κοπιες iPhone x με Android των 200€

  • Τίποτα άμα δεν έχει τουλάχιστον 4 κάμερες πίσω κ 3 μπροστά δεν γίνεται δουλειά α κ έχει κ bezel αρκετά μεγάλο από κάτω σε λίγο καιρό που θα είναι όλα τα κινητά κατά 95% ίδια να δούμε τι θα γράφουμε

  • Εκεί που αρχίζεις να πιστεύεις ότι η huawei μεγαλώνει σαν εταιρία και ξεχωρίζει από τις "κινεζιες".. Έρχεται αυτό και σου γκρεμίζει το όνειρο.

  • Το design δεν με ξετρελαίνει όπως και το ότι θα φοράνε LCD τεχνολογία οθόνης. Προτιμώ σίγουρα περισσότερο το design και την οθόνη του Μate 10 Pro. Περιμένω να δω ποιότητα κάμερας.

  • Πισωγυρισμα για την Huawei που εβγαλε κινητο κλονο του iphone x αυτο δειχνει ελλειψει δημιουργικοτητας και οτι απλα αντεγραψε

  • Το μοναδικό πράγμα που μου θυμίζει ότι είναι από την huawei είναι τα χρώματα πίσω.

  • Συμφωνω και εγω ειναι δυνατον να βγαζεις ακριβως το ιδιο με το Χ απο μπροστα?? και μετα θελει να περασει και την απλ η χαβαη...πως?? αντιγραφωντας? τουλαχιστον για τον τομεα τις καμερας θα εχει τρεις για πρωτη φορα σε κινητο τους παραδεχομαι,αλλα μενει να δουμε αν εχει και καλα αποτελεσματα..

  • To πρώτο κινητό με notch ήταν το Essential Phone. Αυτό πρόλαβε να παρουσιαστεί πρώτο πριν το iphone X.

  • Αυτό, που ενώ κάποτε οι μικρές εταιρίες αντιγραφανε τις μεγάλες και τώρα οι μεγάλες αντιγράφουν τις μικρές με ξεπερνά....

    Και το χειρότερο είναι ότι δεν φτάνει που το αντιγράψανε Apple και Huawei από το esssential phone, το κάνανε και πιο άσχημο... τουλάχιστον στο essential είναι μικρή η εγκοπή...

  • Το Essential Phone ήταν το πρώτο και χαίρομαι που το αναφέρουν κι άλλοι! Όσο για τα περί αντιγραφής προσωπικά θεωρώ ότι ακολουθείται μια λογική τύπου form follows function κι όχι κάτι άλλο... Οι καμπυλωμένες πλευρές των Galaxy S.. πχ είναι μια "ντιζαϊνιά" που δεν προσφέρει κάτι χρηστικά και άνετα το χαρακτηρίζεις "αντιγραφή", για το συγκεκριμένο εξυπηρετεί ανάγκη περισσότερο..

  • Ασχημες συσκευες ομως, σαν κακες αντιγραφες. Αν φορα και lcd οθονη οπωε ακουστηκε, δεν βλεπω καποιος να προτιμησει αυτες τις ναυαρχιδες. Πιστευω να καταλαβει το λαθος και να μην εχει παρομοιο σχεδιασμο το επομενο mate.

  • Μια ερώτηση. Στην τελευταία φωτογραφία ποιο υποτίθεται πως βλέπουμε; Γιατί δεν μοιάζει ούτε με το Lite που έχει τον αισθητήρα δακτυλικού πίσω ούτε με το κανονικό που έχει 3 κάμερες στην πλάτη. 2 κάμερες θα έχει το Pro;;

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λαΐδα Λιμνιάτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.