Διέρρευσαν τα σχέδια των Huawei P20, P20 Plus και P20 Pro;

διέρρευσαν σχέδια Huawei P20, P20 Plus P20 Pro, Διέρρευσαν τα σχέδια των Huawei P20, P20 Plus και P20 Pro;

Η Huawei αναμένεται να παρουσιάσει τους νέους high-end εκπροσώπους της στα τέλη του χειμώνα, περίπου την ίδια περίοδο με την Samsung. Φυσικά αναφερόμαστε στα νέα smartphones της premium σειράς “P” που περιμένουμε να ενσωματώνουν κορυφαία χαρακτηριστικά και καινοτόμες κάμερες.

Πριν από μερικές εβδομάδες, υποτίθεται πως είχε διαρρεύσει μια προωθητική εικόνα της Huawei που διαφήμιζε την νέα τεχνολογία τριπλής κύριας κάμερας σε κινητό τηλέφωνο, η οποία θα “αισθάνεται” 40 Megapixel, ενώ θα είναι σε θέση να μεγεθύνει υβριδικά έως και πέντε φορές το πλάνο που ο χρήστης θέλει να απαθανατίσει. Επιπλέον, ο εμπρόσθιος φακός θα ήταν της τάξης των 24 Megapixel (!). Όπως ήταν αναμενόμενο, η πλειοψηφία των φίλων της τεχνολογίας περίμενε (και εξακολουθεί να περιμένει) πως οι νέες κάμερες θα έκαναν την παρθενική εμφάνιση τους στα επερχόμενα Huawei P11 μοντέλα.

Σύμφωνα όμως με μια σειρά από εικόνες που διέρρευσαν μέσω του Κινέζικου Weibo, ο κατασκευαστής ενδέχεται να αλλάξει την ονομασία των πολυαναμενόμενων “P” smartphones του. Αντι για την φυσιολογική μετάβαση στην επόμενη γενιά από τα P10 / P10 Plus, που θέλει τα νέα κινητά της σειράς να ονομάζονται P11, η Huawei ίσως μιμηθεί την Apple μεταπηδώντας μερικούς… αριθμούς. Συγκεκριμένα, οι εικόνες παρουσιάζουν τα σχέδια τριών συσκευών με ονομασίες Huawei P20, P20 Plus και P20 Pro που μάλιστα επιβεβαιώνουν την ύπαρξη κύριας κάμερας με τρείς φακούς.

διέρρευσαν σχέδια Huawei P20, P20 Plus P20 Pro, Διέρρευσαν τα σχέδια των Huawei P20, P20 Plus και P20 Pro;

Από τα σχέδια παρατηρούμε πως οι πρώτες δύο προτάσεις (P20 και P20 Plus) μοιάζουν αρκετά στον σχεδιασμό, με μικρά πλαίσια κάθετα της οθόνης, κάτι που επιτρέπει την ύπαρξη κεντρικού πλήκτρου στο κάτω μέρος (και με ενσωματωμένο αισθητήρα αποτυπωμάτων). Απεναντίας, το P20 Pro ακολουθεί μια σχεδιαστική γραμμή παρόμοια με του iPhone X της Apple, ενσωματώνοντας εγκοπή (notch) στο πάνω μέρος της οθόνης, αλλά διατηρώντας και μια μικρή γραμμή bezel στο κάτω μέρος. Ο αισθητήρας αποτυπωμάτων έχει μεταφερθεί στην πλάτη κάτω από την τριπλή κάμερα της οποίας η τοποθεσία είναι διαφορετική σε κάθε ένα εκ των τριών P20 μοντέλων.

Αν οι εικόνες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, κάτι που θα μπορούσαμε να λάβουμε σοβαρά υπόψιν μας συλλογιζόμενοι πως τα σχέδια συμφωνούν με τις υπάρχουσες φήμες, τότε η Huawei θα εκπλήξει το τεχνολογικό κοινό τόσο από άποψη design, όσο και αναφορικά με την νέα ονομασία των high-end smartphones της. Υπομονή μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου όπου και πιθανότατα θα δούμε για πρώτη φορά τα νέα P κινητά, είτε εκείνα ονομάζονται P11, είτε P20.

διέρρευσαν σχέδια Huawei P20, P20 Plus P20 Pro, Διέρρευσαν τα σχέδια των Huawei P20, P20 Plus και P20 Pro;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

το pro φαίνεται ενδιαφέρον……….. αλλα φοβάμαι την τημη

giannis

Κάμερες σε κάθετη διάταξη? Που το είδαν αυτό?

Ιωάννης jb

Και τώρα τι καταλαβαίνετε;;
Αντε να βγάζουν όλες οι εταιρίες ένα τέτοιο πράγμα (s8)..
Μπεζελ λες και μλκς

Jordan

Παππάς….

paris xxx

@giannis ειτε καθετη ειτε οριζοντια διαταξη, ειναι το ιδιο ακριβως πραγμα. Θα αλλαζε κατι μονο αν ηταν πχ σε τριγωνικη διαταξη.

Darth

@giannis mate series όλα έχουν σε κάθετη……. btw από την στιγμη που δεν ειναι telephoto δεν έχει καμία σημασία η διάταξη είτε τριγωνική ειτε κάθετη ειτε οριζόντια κλπ
κατά 99% μάλλον rgb διάταξη είναι αν και αυτή για να παίξει καθώς πρέπει θέλει quad sensor array (δλδ 4 cameres κόκκινη πράσινη μπλε και ασπρόμαυρη)
θα δούμε στην πράξη με λίγα λόγια

Vambis

Η κάθετη (ή οριζόντια) διάταξη μάλλον απλοποιεί την συνδιαστική τους εστίαση στις μεταξύ τους κινήσεις ή αλλιώς στον τρισδιάστατο συγχρονισμό τους ! 😁

giannis

Το σχόλιο μου ήταν ειρωνικό και φορούσε το κράξιμο στο Χ για την κάθετη διάταξη των καμερών. Προφανώς πλεόν δεν ενοχλεί κανέναν.

mech.al.

Αφού η αππλ το συγκεκριμένο σχέδιο είχε σαν ειδική έκδοση τώρα όλοι οι κατασκευαστές θα το βγάλουν σαν πρεμιουμ σχέδιο για επιπλέον λεφτά…

Dimitris

Βεβαια μην ξεχναμε το αυτονοητο δηλαδη για να υπαρχουν 3 καμερες πισω και αλλη μια μπροστα συνολο 4 καμερες σε μια συσκευη πρεπει να μπορει ο επεξεργαστης του να της διαχειριζεται. Δηλαδη ο νεος kirin αλλα και οι υπολοιποι snapdragon exynos ακομα και ο A12 να υποστιριζουν και αυτοι τοσες καμερες(λογω ανταγωνισμου βεβαια)

Darth

@giannis ετσι και αλλιώς κάθετη διάταξη υπάρχει πολυ πολύ καιρο πριν καν υπαρξει το x στα πλάνα…… και όσους ενοχλούσε ήταν χρήστες του iphone που πίστευαν οτι χαλαει το design

dimitris

Πραγματικά δεν σας πιάνει κανένας τόσα χρόνια λέτε για τα bezels και τώρα που δεν έχει μλκς κάνουν.Οτι να ναι

ΓΙΆΝΝΗΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ

Πολύ αξιόλογα τηλέφωνα όπως είναι το χαρακτηριστικό της HUAWEI !!!

Saša

Γιαννακη jb τωρα που και η Sony σταματαει τα bezelοφωνα σε βλεπω να μενεις χωρις τηλεφωνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.