Smartphones

Huawei P20 Plus: Renders θηκών δείχνουν τριπλή κάμερα

Την τριπλή κάμερα στην πλάτη του Huawei P20 Plus έρχεται να επιβεβαιώσει μια σειρά νέων render θηκών. Εδώ και καιρό (και πιθανότατα μέχρι την ανακοίνωσή του), οι φήμες πάνε και έρχονται για το αν τελικά το Huawei P20 Plus θα έρχεται με τριπλή κάμερα στην πλάτη ή όχι.

Σύμφωνα με τα νέα renders θηκών, η συσκευή όντως θα έρχεται με τριπλή κάμερα, ωστόσο στα renders αυτά δεν φαίνεται το notch τύπου iPhone X που λέγεται ότι θα υπάρχει στη συσκευή.

Τα νέα renders απεικονίζουν τη συσκευή με αναλογία 18:9 και φαίνεται να έχει οθόνη edge-to-edge και λεπτά περιθώρια. Βάσει των εικόνων, η συσκευή διαθέτει κι ένα φυσικό πλήκτρο, το οποίο λογικά θα είναι και αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος. Επιπλέον, με βάση τη νέα διαρροή, η συσκευή θα έρχεται με μία εμπρόσθια κάμερα.

Όσο για την τριπλή κάμερα, στα renders εμφανίζεται με τρεις αισθητήρες κάθετα τοποθετημένους, στην πάνω αριστερή γωνία της συσκευής, πάνω από ένα dual-LED (dual-tone) flash. Ένας από τους τρεις αισθητήρες λέγεται ότι θα είναι τηλεφακός, ενώ οι άλλοι δύο θα συνδυάζουν το κλασσικό πλέον combo της Huawei RGB και μονοχρωματικού αισθητήρα. Η διάταξη της κάμερας πιθανότατα σχεδιάστηκε και τροποποιήθηκε από τη Leica, με την οποία η Huawei συνεργάζεται τα τελευταία έτη.

Τα Huawei P20 και Huawei P20 Plus αναμένεται να ανακοινωθούν επίσημα στο Παρίσι στις 27 Μαρτίου και θα διατεθούν στην αγορά τον Μάιο.

Πηγή

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λαΐδα Λιμνιάτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.