Huawei P20: Νέο teaser video δείχνει slow-motion recording

Ένα νέο teaser video ανέβασε η Huawei στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter με πρωταγωνιστή, ποιον άλλο(;), τη σειρά Huawei P20. To tweet προβάλει μία ακόμη δυνατότητα της κάμερας που δεν είναι άλλη από το slow-motion recording.

Το video δείχνει έναν τύπο που επιχειρεί backlift στον τοίχο και εμείς έχουμε τη δυνατότητα να το απολαύσουμε σε αρχή κίνηση. Επιπλέον στοιχεία για την ποιότητα του αρχείου (ανάλυση, frames per second) τα αφήνει η Huawei στη φαντασία μας…

Το teaser video κλείνει φυσικά με το γραφικό των τριών κύκλων που παραπέμπει στην τριπλή κάμερα του Huawei P20 Pro και στις AI δυνατότητες της συσκευής. Ίσως το slow-motion recording να είναι αποκλειστικότητα της κορυφαίας ναυαρχίδας της σειράς αλλά αυτό είναι κάτι που θα το μάθουμε στις 27 Μαρτίου.

slow-motion recording, Huawei P20: Νέο teaser video δείχνει slow-motion recording

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημητρης

και το p20 θα εχει 3 καμερες; επισης το κεντρικο κουμπι ειναι αβολο τελειως εκει! ας το βαλει η στο πλαι η πισω!

LKLK

Οταν ξεκίνησαν να τα βαζουν πισω όλοι κλαίγαμε ποσο άβολο είναι πίσω.
Τώρα κλαίμε για το μπροστά.
Το κύριο χαρακτηρίστικό της φυλής μας. Μέχρι πρίν 2 χρόνια κλαιγόμαστε ότι έχουμε χάλια δρόμους και περισσότερους νεκρούς από τη Συρία.
Τώρα κλαίμε για το διόδια και πάει λέγοντας…

Καταλήγω στο ότι όσο υπάρχουν περισσότερες επιλογές τόσο περισσότεροι επωφελούνται για τους προσωπικούς του λόγους ο καθένας.
Σύγκριση των επιλογών και ο καθένας σε αυτό που του ταιρειάζει.

JohnWave

Παιδιά σύμφωνα με άρθρο του phonearena η τριπλή κάμερα του Pro θα αποτελείται από :
1) 40MP (!!!)
2) 20MP μονόχρωμο (!!)
3) 8MP telephoto (!)

+ zoom 5Χ με συνδυασμό της 40άρας και της 8άρας (!!!)
+ 1.6 f-stop (!)
+ μπροστινή 24άρα (!!)

Πέρα από τα περί κάμερας, θα έχει 4000mAh μπαταρία και amoled οθόνη.

Μήπως μετά από αυτά ξεχάσουμε τα περί notch και κουμπιών; :p Πραγματικά θέλω να δω το συνδυασμό της 40άρας κάμερας με το 1.6 f-stop και σε συνδυασμό με ένα πολύ καλό post processing για το HDR. Αν δεν περάσει και αυτή η κάμερα το Pixel 2, ποια θα το περάσει δλδ…

Darth

@JohnWave και teleport δεν εχει αν τρεπομαι να το βλέπω λογο της αθλιότητας κουμπιού μπροστά και ρεζιλιου notch τι να το κανω?

JohnWave

@Darth, ναι καταλαβαίνω αυτό που λες αλλά αν η κάμερα του κάνει το μπαμ, πιστεύω πως αρκετός κόσμος θα ξεπεράσει το θέμα του notch και του κουμπιού. Ας δούμε όμως πρώτα τι ψάρια θα πιάσει η κάμερα και αν όντως κάνει τη διαφορά τότε το ξανασυζητάμε.

Darth

@JohnWave 9 στους 10 κοιτανε την εμφανιση μετα ολα τα αλλα οταν η συσκευη οντος ειναι τερατουργιμμα- κλονος – frankenstein δεν θα το παρουν
και σε μενα οσο και να μου αρεσει huawei δεν θα την παρω την συσκευη περιμενω το mate και αν κανει και εκει πατατα απλα αλλου παω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.