Huawei P30: Η απάντηση της εταιρείας για τις φωτογραφίες της διαφημιστικής καμπάνιας

Huawei P30, Huawei P30: Η απάντηση της εταιρείας για τις φωτογραφίες της διαφημιστικής καμπάνιας

Huawei P30, Huawei P30: Η απάντηση της εταιρείας για τις φωτογραφίες της διαφημιστικής καμπάνιας

Εχθές αποκαλύφθηκε ότι η Huawei χρησιμοποίησε φωτογραφίες τραβηγμένες με DSLR μηχανή, στην καμπάνια προώθησης των Huawei P30. Μέχρι πριν λίγες ώρες, η εταιρεία δεν είχε σχολιάσει τίποτα απολύτως σχετικά με το θέμα αυτό. Τελικά, η Huawei αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της και σχολίασε το γεγονός, με τον δικό της τρόπο.

Συγκεκριμένα η Huawei δήλωσε τα εξής: “Θα θέλαμε να επαναλάβουμε ότι αυτές είναι στην πραγματικότητα μερικές teaser αφίσες, και προορίζονται μόνο για να δείξουν τα μοναδικά νέα χαρακτηριστικά που θα έχει η σειρά Huawei P30.” Λίγο παρακάτω, στη δήλωση της, η Huawei αναφέρει ότι δεν περίμενε πως τα social media θα παρερμηνεύσουν τις εν λόγω εικόνες, καθώς αυτή κατέστησε σαφές ότι πρόκειται για διαφημιστική καμπάνια.

Huawei P30, Huawei P30: Η απάντηση της εταιρείας για τις φωτογραφίες της διαφημιστικής καμπάνιας

Στη συνέχεια του κειμένου αναφέρονται τα ακόλουθα: “Έχουμε λάβει τις απαραίτητες άδεις για τη χρήση των αρχικών εικόνων, και οι αφίσες που προέκυψαν είναι απλά καλλιτεχνικές απεικονίσεις των εν λόγω χαρακτηριστικών. Θα θέλαμε να επωφεληθούμε αυτής της ευκαιρίας για να ευχαριστήσουμε τα ΜΜΕ, σχετικά με το ενδιαφέρον που έδειξαν για τις διαφημιστές μας αφίσες.”

Δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε, αλλά σίγουρα η όλη αιτιολόγηση σχετικά με το συμβάν δεν μας καλύπτει. Δεκτό το ότι οι εικόνες αυτές έχουν ως σκοπό απλά να επιδείξουν τις δυνατότητες των νέων Huawei P30, αλλά σίγουρα η εταιρεία θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κάποιες φωτογραφίες τραβηγμένες με κάποια από τις συσκευές της. Σε κάθε περίπτωση, είναι υπέρ της Huawei που τοποθετήθηκε επί του θέματος, και δεν κράτησε σιγή ιχθύος.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

Χάχα καλό! Και ήμουν έτοιμος να αφήσω την nikon με τέτοιο ζουμ που είδα. Ευτυχώς που υπάρχουν τα blog, rewiewers ζώσουν λίγο την κατάσταση! Για αυτό άλλωστε με κάθε καινούργιο 📱 περιμένουμε τους beta testers (καταναλωτές) να δούμε τή θα βγάλει η πρώτη παρτίδα

Raden

Εν ολίγης κάνουν τον Κινέζο…

Spyros

Χαχαχαχα… κινεζική γυφτιά, έτσι .. σύμφωνο με τόν φίλο μου , ευτυχώς που υπάρχουν και κάποιες σελίδες και βέβαια η φανατικοί κινεζακιδες που τα δοκιμάζουν και βέβαια μετά από 1 άντε το πολύ 2 εβδομάδες η μένουν από οθόνες η ξεθωριάζουν τα μάτια τους από τής πολύ αστραφτερές φωτογραφίες που βγάζουν και τα πάνε για αλλαγή….

Γιώργος Σκ

Δηλαδή, πιστεύουμε ότι οποιαδήποτε διαφήμιση παρακολουθούμε παρουσιάζει αυτούσιο το προϊόν που εν τέλει έρχεται στα χέρια μας;
Δεν υποστηρίζω κάποια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας…αλλά γενικά θεωρώ πως η διαφήμιση πάντα παρουσιάζει ωραιοποιημένο έως εξιδανικευμένο το προϊόν που μας πλασάρει….το ίδιο κι η Huawei εδώ, όπως κι η κάθε “huawei”…

Giannis

San to SAMSUNG den exei se ksmera 🙂

Stathis

Άστο φίλε… έχω το s9+ και η σύζυγος το P20 pro… αν δεν έχεις γνώση καλύτερα να μην πετάς φράσεις στο άσχετο γιατί όσον αφορά την κάμερα για το s9+ το P20 pro είναι ο μπαμπάς του.. ουδεμία σύγκριση ειδικά σε χέρια ανθρώπου που ξέρει.. στο αυτόματο σε μέρα οι διαφορές είναι κάπως μικρότερες αλλά σε νύχτα ή στα χέρια ανθρώπου που προσέχει πως να βγάλει καλή φωτογραφία, το P20 pro είναι εργαλείο και φαντάζομαι πως και το P30 θα είναι ακόμα καλύτερο.

παπαροκας

😂 😂 😂 στο βίντεο 📹 ΟΜΩΣ ποιος ειναι ο ΜΠΑΜΠΆΣ!!? γιατί
δε μας το λες και αυτό 😂😂😂😅

theo4Channel

Πρέπει να προειδοποιάς τον κόσμο ακριβώς τι βλέπει. Όπως για παράδειγμα “οι εν λόγω φωτογραφίες δεν ανταποκρίνονται στο πραγματικό προϊόν”

peatkalos

Πόσο βλήματα μπορεί να είμαστε, με τί ασχολούμαστε ..?

giorgosgek

Ολες οι εταιρειες εχουν κανει κατι τετοιο , αλλα κι αλλα χειροτερα. Κανενας δεν ειπε οτι ειναι sample , διαφημισε ή μαλλον μας προιδεασε για τα χαρακτηριστικα του κινητου. Δεν ξαφνιαστηκα καθολου , ξαφνιαζομαι με αυτα που γραφετε. Δεν θελει και πολυ μυαλο . Εντωμεταξυ και να μας εξαπατουσε με αυτον τον τροπο , θα αναιρουσε το οτι η καμερα του ειναι καλη ; Καποιοι τελικα απλα θελουν να κραζουν . Κοιταξτε μονο μην εχει παλι η huawei την πρωτια στις καμερες για κανα δυο χρονια και δεν σας κατσει καλα….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.