Huawei P30 Lite: Ανακοινώθηκε επίσημα, επιβεβαιώθηκαν όλα τα leaks, τιμή 330 ευρώ

Huawei P30 Lite, Huawei P30 Lite: Ανακοινώθηκε επίσημα, επιβεβαιώθηκαν όλα τα leaks, τιμή 330 ευρώΠριν μερικές εβδομάδες η Huawei ανακοίνωσε το P30, και P30 Pro. Ωστόσο, αν και η εταιρεία παρουσίασε ένα σωρό νέα προϊόντα, δεν αναφέρθηκε καθόλου στο Huawei P30 Lite, κάνοντας μας να αναρωτιόμαστε τι απέγινε η συσκευή. Αν και το Huawei P30 Lite είχε εμφανιστεί σε ιστοσελίδες λιανοπωλητών, η Huawei κράτησε σιγή ιχθύος, μέχρι που σήμερα αποφάσισε να ανακοινώσει επίσημα το smartphone.

Η Huawei εξέδωσε δελτίο τύπου στο οποίο επιβεβαιώνει την ύπαρξη της συσκευής, καθώς και τα χαρακτηριστικά της. Στην ουσία, το δελτίο τύπου απλώς επιβεβαιώνει όσα είχαν γίνει leak μέχρι σήμερα, δίνοντας για μία ακόμη φορά τα εύσημα στους αγαπητούς μας leakers.

Το Huawei P30 Lite έχει επεξεργαστή Kirin 710 και θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις με 4GB ή 6GB μνήμη RAM, και 128GB επεκτάσιμο εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. Επίσης, το smartphone έχει οθόνη 6,15 ιντσών Full HD (2.321 x 1.080) με waterdrop notch, όπου φιλοξενείται η 32MP selfie κάμερα, η οποία είναι η ίδια που κουβαλάνε και τα ακριβότερα μοντέλα της σειράς.

Στην πίσω πλευρά έχει τρεις κάμερες, με την κύρια να είναι 24MP με f/1.8 διάφραγμα, έναν ultra-wide φακό με f/2.4 στα 8MP, και έναν αισθητήρα βάθους 2MP.

Η μπαταρία του Huawei P30 Lite είναι 3.340mAh και έχει δυνατότητα γρήγορης φόρτισης 18W μέσω θύρας USB type-C. Επίσης, διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και υποστηρίζει GPU Turbo 2.0.

Προς στιγμήν η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει την τιμή για την Ευρώπη, αλλά η έκδοση των 4GB+128GB του Huawei P30 Lite κοστίζει περίπου 330€ στο επίσημο κατάστημα της Νότιας Αφρικής. Τέλος, είναι διαθέσιμο σε 3 χρώματα, White, Peacock Blue και Midnight Black.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.