Huawei P30 και P30 Pro θα έχουν οθόνη Full HD+

Huawei P30 Full HD, Huawei P30 και P30 Pro θα έχουν οθόνη Full HD+

Τα πολυαναμενόμενα Huawei P30 και Huawei P30 Pro θα παρουσιαστούν επίσημα σε 1 μήνα σε προγραμματισμένο event της “Χούα” στο Παρίσι και σήμερα μαθαίνουμε ακόμα περισσότερα για αυτά μέσα. Τα νέα τουμπανάκια της Huawei θα έχουν κωδική ονομασία ELE-L29 και VOG-L29 αντίστοιχα.

Αν ευσταθούν κάποιες πρόσφατες πληροφορίες που διέρρευσαν σήμερα, τα δύο smartphones θα έχουν οθόνη με ανάλυση 1080×2340 pixel. Να θυμήσουμε ότι το Huawei P20 Pro έχει οθόνη με ανάλυση 1080×2240 pixel και το Mate 20 Pro οθόνη με 1440×3120 pixel ανάλυση.

Huawei P30 Pro: Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα

Άλλα μοντέλα smartphones που κυκλοφορούν σήμερα και έχουν την συγκεκριμένη ανάλυση (1080×2340 pixel) είναι τα OnePlus 6T, Xiaomi Mi Mix 3 και Honor Play.

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιάννης

Ε τότε όχι, δε μου δίνει κανένα κίνητρο να αφήσω το P20 Pro.

Rizo

Καλά, αν ήταν κίνητρο ή ανάλυση τότε μάλλον δεν έχετε ιδέα μερικοί. Αν και το σχόλιο του Γιάννη μου κάνει για ειρωνικό 😂.
Κι εγώ με το S8+ στο full hd το εχω. Καμία οπτική διαφορά. Τώρα με το μικροσκόπιο ας φαίνεται ότι θέλει. Αν είναι να βγάζω + 20% περισσότερη μπαταρία την μέρα δεν το συζητώ. Όπως κάποτε που λέγαμε 8 πύρινο τούμπανο… Κι ας ήταν κανένα σάπιο mediatek.
Η οθόνη είναι πλέον Νο.1 στην φωτεινότητα, Νο.2 στην πιστότητα των χρωμάτων και Νο.3 στην οικονομία ενέργειας. Η ανάλυση από παλιά ήταν marketing, εκτός και αν κανένας χρησιμοποιεί VR. Σωστά… κανένας.
Βέβαια για εμένα Νο.1 κριτήριο γενικά, πλέον είναι η κάμερα. Όλες οι Amoled πλέον που έχουν boost τα σπάνε. Και η ταχύτητα επεξεργαστή έχει μπει σε κορεσμό επίσης.

Νικος

Την ίδια ανάλυση έχει και το OUKITEL K8. Αν το αναφέρετε θα είναι πιο ολοκληρωμένο το ρεπορτάζ σας!!!
Φιλικά Νίκος Κ.

Rizo

Πλήρες θα είναι αν αναφέρετε ότι το iPhone Xs Max έχει οθόνη 1242 x 2688 pixels!
Όχι, Γιατί κοιτάμε μόνο την ανάλυση!
Όπως είπα, αν ήταν η ανάλυση σοβαρό κριτήριο θα είχαμε Όλοι Xperia XZ Premium.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.