Huawei P30 Pro: Δύο νέα χρώματα στην έκθεση IFA 2019

Huawei P30 Pro IFA 2019, Huawei P30 Pro: Δύο νέα χρώματα στην έκθεση IFA 2019

Τις προηγούμενες ημέρες κυκλοφόρησαν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η Huawei θα αποκάλυπτε στην IFA 2019 έκθεση τις Mystic Blue και Misty Lavender αποχρώσεις για το P30 Pro. Έτσι λοιπόν ο CEO της εταιρείας ανέβηκε στην σκηνή του Βερολίνου και αποκάλυψε τις δύο νέες χρωματικές εκδόσεις του Huawei P30 Pro το οποίο αποκαλύφθηκε τον Μάρτιο.

Οι δύο αποχρώσεις έχουν dual tone colors με το πάνω μέρος να είναι είναι glossy ενώ το κάτω έχει matte φινίρισμα. Σε συγκεκριμένες συνθήκες φωτισμού οι απόχρωσεις αλλάζουν χρώμα. Για παράδειγμα η Mystic Blue απόχρωση κατά την διάρκεια της παρουσίασης έφερνε στον συνδυασμό χρωμάτων γκρίζο και μαύρο. Το μεταλλικό μέρος στο περίγραμμα ακολουθεί το ίδιο pattern της πλάτης του smartphone.

Huawei P30 Pro IFA 2019, Huawei P30 Pro: Δύο νέα χρώματα στην έκθεση IFA 2019

Huawei P30 Pro IFA 2019, Huawei P30 Pro: Δύο νέα χρώματα στην έκθεση IFA 2019

Στο P30 Pro smartphone θα έρθει και το EMUI 10 το οποίο βασίζεται στην Android 10 έκδοση του λειτουργικού της Google. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά παραμένουν ίδια και ενσωματώνεται η ίδια τετραπλή κάμερα.

Επιπλέον, στον εκθεσιακό χώρο του Βερολίνου αποκαλύφθηκε και ο νέος Kirin 990 ο οποίος ενσωματώνει 5G, έχει καλύτερη AI σε σχέση με τον ανταγωνισμό και αποτελείται από 10.5 δισεκατομμύρια transistor.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.