Huawei P30 Pro New Edition: Επίσημα με περσινό Kirin 980 chipset και Google Play Services

, Huawei P30 Pro New Edition: Επίσημα με περσινό Kirin 980 chipset και Google Play Services

Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία των P30 και P30 Pro (review), η Huawei κυκλοφορεί μία ανανεωμένη έκδοση της κορυφαίας της περσινής πρότασης. Με αυτόν τον τρόπο και με τη χρήση του περσινού της SoC, η εταιρεία προσπερνά τις απαγορεύσεις και εξοπλίζει τη νέα πρόταση με τις υπηρεσίες της Google, θα είναι όμως η τελευταία.

Είναι η πρώτη φορά που η Huawei προσφέρει ξαναζεσταμένο φαγητό με περσινή ναυαρχίδα και αυτό δείχνει το πρόβλημα που της έχει δημιουργήσει η απουσία των Google Play Services και του Google Play από τα φετινά μοντέλα P40 Lite E, P40 Lite, P40 και P40 Pro. Γιατί δεν θέλεις να βάλεις Google Play στα Huawei P40, P40 Pro, P40 Lite, P40 Lite E και Honor.

Κατά την γνώμη μας η συγκεκριμένη κίνηση μπερδεύει το καταναλωτικό κοινό που ακόμα δεν έχει καταλάβει ότι από εδώ και πέρα τα Huawei smartphones δεν θα έχουν Google Play, τουλάχιστον μέχρι κάποτε να αρθεί το εμπάργκο που έχει βάλει στην εταριεία, η Αμερική. Το πρόβλημα για τους φωτογράφους με τα νέα Huawei smartphones χωρίς Google Play.

Huawei P30 Pro New Edition

To Huawei P30 Pro New Edition έρχεται με κυρτή οθόνη 6.47″ OLED, με ανάλυση 1080×2340 pixel. Η αναλογία της οθόνης είναι 19.5:9 και υποστηρίζει περιεχόμενο HDR10. Στο πάνω μέρος της οθόνης βλέπουμε ένα notch τύπου water-drop, όπου φιλοξενείται η selfie κάμερα των 32MP. Περιμετρικά υπάρχουν ελάχιστα περιθώρια, με λίγο μεγαλύτερο bezel στο κάτω μέρος.

Στην πίσω πλευρά της συσκευής υπάρχει το τετραπλό σύστημα κάμερας σε κάθετη διάταξη. Εκεί βλέπουμε τον κύριο φακό των 40MP με f/1.6 και οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, τον ευρυγώνιο φακό των 20MP με f/2.2 και τον telephoto φακό των 8MP με f/3.4, που προσφέρει έως 7.8x οπτικό ζουμ και 10x υβριδικό ζουμ και ο 3D ToF.

Στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκεται ο οκταπύρηνος επεξεργαστής Kirion 980, με τέσσερις πυρήνες απόδοσης Cortex-A76 και τέσσερις πυρήνες χαμηλής ισχύος Cortex-A55. Η μπαταρία της συσκευής έχει χωρητικότητα 4200mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 40W και γρήγορη ασύρματη φόρτιση 15W, καθώς επίσης και reverse wireless charging.

Το P30 Pro New Edition έχει πιστοποίηση IP68 για ανθεκτικότητα σε νερό και σκόνη και θα κυκλοφορήσει στα χρώματα Black, Pearl White, Aurora, Amber Sunrise και Breathing Crystal. Η τιμή έχει οριστεί στα 749 Ευρώ σε καταστήματα της Γερμανίας, με μοναδική επιλογή την έκδοση με 8GB RAM και 256GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Το EMUI λειτουργικό σύστημα του P30 Pro New Edition βασίζεται στην έκδοση Android 10.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Konstantine

Μία ενημέρωση, σε black, aurora & silver frost θα κυκλοφορήσει μόνο. Τα δύο πρώτα τα γνωρίζουμε, το silver frost δανεικό από το p40 pro.

dagstagr

Καλησπέρα στην ομάδα…θα μας τρελάνουν;
Τι άλλαξαν….μάλλον το χρώμα μόνο!!

Χρυσοβαλάντης Βασιλειάδης

Μετράει που έχει Google services

giannogeorge

Επειδή έχω το Honor 20 και μαζί με το Google Play Store έχει το Huawei app store, βλέπω ότι μπαίνουν επίσημες εφαρμογές: Microsoft Office, Viber, TikTok, Snapchat, Tinder, Εθνική, Eurobank, Skype lite, Here Wego χάρτες, οι εφαρμογές Cosmote /Wind, efood, Skroutz, Amazon, Moovit, Opera, Booking, WPS Office, CamScanner, κλπ.

Νομίζω ότι για αρχή πάει πολύ καλά!

giannogeorge

Επίσης: Twitter, Telegram, VLC Player, MX Player, Facebook (οδηγεί σε λινκ του ίδιου του Facebook για κατέβασμα του apk), PopCorn Box Time, Aqua mail, Blue mail, Soundhound, Kahoot, διάφορες ακόμα εφαρμογές της Microsoft και πολλές άλλςε λιγότερο ή περισσότερο γνωστές και μη, εφαρμογές.

giannogeorge

Reddit, TeamViewer, Todoist, Any.do, ES File Explorer, Lidl, SHAREit, NordVPN, Kodi, Trivago, Stocard, OfficeSuite, FilmoraGo, InShot.

Όπως βλέπετε, μπορεί να μην έχει (ακόμα) την ποικιλία των iOS/ Google app stores όμως σιγά αλλά σταθερά γεμίζει με εφαρμογές το Huawei app store.

Challenge

Ντροπή της σαν εταιρεία που επέλεξε τέτοιο τρόπο να ξανά πουλήσει παλιό κινητό με διπλάσια τιμή . Γι αυτό καταλήγεις σε aple που δείχνει να είναι η ποιο τίμια Κ να ξέρεις που βαδίζεις Κ να ξέρεις ότι έχεις μεταπωληση μετά. Υπόψιν δεν είμαι iphonakias.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo: Αποκάλυψε το BlueImage για την τεχνολογία της κάμερας – Μάλλον θα το δούμε με το το vivo X100 Ultra

Η vivo παρουσίασε το brand “BlueImage” που θα περιλαμβάνει την τεχνολογία απεικόνισης και θα κάνει ντεμπούτο με το vivo X100 Ultra.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Smartphones iPhone 15 Pro Max OPPO

iPhone 15 Pro Max VS Oppo Find X7 Ultra: Ποιο έχει την καλύτερη κάμερα;

Η κάμερα του Oppo Find X7 Ultra έχει μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες στον ιστότοπο κάμερας DXOMark, πιο υψηλή από του iPhone 15 Pro Max.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.