Huawei P40: Η βασική έκδοση ίσως κοστίζει 999 ευρώ

, Huawei P40: Η βασική έκδοση ίσως κοστίζει 999 ευρώ

Η Huawei ετοίμαζε ένα press event στις 26 Μαρτίου για την παρουσίαση της σειράς P40 ωστόσο η επιδημία του κορωναϊού ανάγκασαν τον Κινεζικό κολοσσό να ακυρώσει το event. Νέες πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αφορούν την τιμή του Huawei P40 το οποίο φημολογείται ότι θα ξεκινάει από τα 999 ευρώ.

Τα 999 ευρώ απευθύνονται στην έκδοση με 8GB μνήμη RAM και 128GB αποθηκευτικό. Οι υπόλοιπες εκδόσεις έχουν την ίδια χωρητικότητα στην μνήμη RAM ωστόσο η αύξηση στον αποθηκευτικό χώρο στα 256GB και 512GB αυξάνει το κόστος στα 1.099 και 1.249 ευρώ αντίστοιχα.

Αυτές οι τιμές βέβαια ταιριάζουν λίγο καλύτερα με την Pro έκδοση. Σε οποιαδήποτε περίπτωση όμως, αν η Huawei φέρει στην αγορά το απλό P40 με τιμή 999 ευρώ τότε πιθανόν να δούμε την απλή έκδοση του P40 Pro με τιμή που θα ξεκινάει από τα 1.150 περίπου ευρώ.

Μήπως, το κόστος αυτό απευθύνεται σε αυτές τις special εκδόσεις; Αυτή είναι μία ερώτηση που δεν μπορεί να απαντηθεί με βεβαιότητα. Προς το παρόν δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε καμία από τις παραπάνω πληροφορίες και καλό θα ήταν να περιμένουμε την επίσημη παρουσίαση των smartphone από την Huawei.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΔΗΜΉΤΡΗΣ Ν

Και μετά λέγαμε την apple με τις τιμές εδώ Huawei Samsung 1000€ + και ακόμη θεωρώ είναι η αρχή έχουν ακόμη να ανέβουν πολύ.

Ιωάννης jb

Χιλιάρικο για βασική έκδοση της Χαβάη!
Που φτάσαμε..

Panagiotis

Γιστι τι έχει η Χαβάη? Μην είστε κολλημένοι ρε παιδιά. Προφανώς και δεν συμφωνώ με την τιμη αλλά από τη στιγμή που όλοι βαράνε χιλιάρικα γιστι να μην το κάνει και η huawei οταν έχει αν όχι το καλύτερο, ίδιου επιπέδου με iPhone, Samsung κινητό στην αγορά?

Vendetta

Κάτι μου λέει ότι το κόστος παραγωγής έχει αυξηθεί για τις εταιρίες.
Αλλά και εσύ ρε Huawei? Μου ξεκίνησες ως εταιρία του λαού και μου κατάντησες χωρίς Google apps να πουλάς στο 1000? Θα μου πεις, ενδεχομένως να βγάλεις πάλι την καλύτερη κάμερα…

Hatzipanos

Απλά τα πράγματα παιδιά. Αυτοί οι άνθρωποι βλέπουν νούμερα. Όσο θα αγοράζει ο κόσμος με αυτές τις τιμές τόσο θα ανεβάζουν. Αυτό ισχύει για όλους. Εφόσον θέλετε Huawei γιατί δεν παίρνετε το P30 με τα μισά λεφτά; Πρέπει να σκεφτόμαστε και λιγάκι σαν καταναλωτές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.