Huawei P40 series: Ακυρώθηκε το press event στο Παρίσι, θα γίνει μόνο online

, Huawei P40 series: Ακυρώθηκε το press event στο Παρίσι, θα γίνει μόνο online

Ακόμα μια μέρα κατά τη διάρκεια αυτών των δύσκολων καιρών λόγω κορονοϊού, ακόμα μια ακύρωση event. Σημερινό θύμα του Covid-19 το προγραμματισμένο press event της Huawei στο Παρίσι στις 26 Μαρτίου το οποίο θα πραγματοποιηθεί τελικά αλλά κεκλεισμένων των θυρών για να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Αυτό σημαίνει ότι το event θα μεταδοθεί online και εδώ στο Techblog δεν θα έχουμε την ευκαιρία να είμαστε από τους πρώτους που θα πιάσουμε στα χέρια μας τα νέα μοντέλα της φωτογραφικής σειράς P40 series, αποτελούμενη από τα μοντέλα Huawei P40, Huawei P40 Pro και Huawei P40 Pro Premium Edition. Σίγουρα όμως θα έχουμε την ευκαιρία να τα δοκιμάσουμε όταν αυτά προσγειωθούν στην Ελλάδα, λογικά μέσα στον Απρίλιο. Νωρίτερα θα έχουμε στα χέρια μας το P40 Lite E.

Η κάμερα του Huawei P40 Pro Premium Edition

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μέχρι σήμερα, το Huawei P40 Pro Premium Edition θα έχει βασική κάμερα52 Megapixel με αισθητήρα Sony IMX700 Hexadeca Bayer (16x pixel binning, φωτογραφίες 3.25 Megapixel), κάμερα 40 Megapixel ultra-wide προερχόμενη από το περσινό μοντέλο P30 Pro και δυο κάμερες zoom μια περισκοπική με 10x οπτικό ζουμ(!) και μια telephoto με μεγέθυνση 3x. Ακόμα μια κάμερα ToF 3D (depth) θα πρέπει να είναι ανάμεσα στις αναμενόμενες.

Με την πρόσφατη ανακοίνωση του OPPO Find X2 που κατέκτησε την κορυφή του DxOMark μαζί με το Mi 10 Pro ρίχνοντας στην 3η θέση το Mate 30 Pro 5G, όλα τα μάτια είναι στραμμένα στο Huawei P40 Pro…

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ghad21

”’κάμερα 40 Megapixel ultra-wide προερχόμενη από το περσινό μοντέλο P30 Pro”Εδω ειναι λαθος αυτο,η συγκεκριμενη καμερα ειναι απο το mate 30 pro.

Vladimiros

Σοβαρα ετσι θα ειναι;; ολοιδιο με το S20 ultra απο πισω με αυτην την γκουμουτσα…

Vendetta

Vladimiros θυσία design έναντι ποιότητας? Ίσως…θα δείξει (πρέπει να δούμε και την ποιότητα). Πάντως με θήκες όλα τα μοντέλα που έχουν αυτή του γκουμούτσα (όπως την αποκαλείς) έρχονται στα ίσα και δεν φαίνεται. Εκτός αν δε βάλεις θήκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.