Huawei P40 και P40 Pro: Αυτά ίσως είναι τα χαρακτηριστικά της κάμερας

, Huawei P40 και P40 Pro: Αυτά ίσως είναι τα χαρακτηριστικά της κάμερας

Στο διαδίκτυο το τελευταίο διάστημα έχουν υπάρξει πολλές πληροφορίες γύρω από τα Huawei P40 και P40 Pro ωστόσο καμία δεν αναφερόταν στα χαρακτηριστικά της κάμερας των δύο νέων flagship smartphone. Τώρα στο Twitter ο χρήστης RODENT950 αποκαλύπτει ορισμένες σημαντικές πληροφορίες για τις κάμερες των τηλεφώνων.

Σύμφωνα με τον RODENT950 το απλό P40 θα έχει τρεις κάμερες οι οποίες θα αποτελούνται από κύρια κάμερα στα 52MP με sensor size 1/1.3″, ultrawide 40MP Cine με sensor size 1/1.5″ και τέλος μία 8MP telephoto με 3x optical zoom.

Το high-end flagship smartphone της εταιρείας όμως P40 Pro θα έχει μία κάμερα 52MP με sensor size 1/1.3″ και την ίδια 40MP Cine ultrawide με sensor size 1/1.5″. Επιπλέον, η κάμερα θα εξοπλίζεται και με έναν periscope zoom lens ο οποίος θα προσφέρει 5x optical zoom. Τέλος, λέγεται ότι θα υπάρχει και μία 3D ToF κάμερα.

Αυτό που παρατηρούμε είναι ότι τόσο το απλό μοντέλο όσο και η Pro έκδοση του θα ενσωματώνουν την ίδια Cine κάμερα ωστόσο αυτό που πιθανόν θα διαφέρει είναι το aperture. Επίσης, αν η κάμερα αυτή είναι ίδια με αυτήν που ενσωμάτωσε η Huawei στο Mate 30 Pro τότε πιθανόν θα έχει και auto-focus.

Βέβαια καμία από τις παραπάνω πληροφορίες δεν έχει επιβεβαιωθεί οπότε καλό θα ήταν να περιμένουμε την παρουσίαση των smartphone η οποία φημολογείται ότι θα γίνει τον Μάρτιο.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.