Huawei P40 Pro: Αυτά ίσως είναι τα χαρακτηριστικά της πενταπλής κάμερας

, Huawei P40 Pro: Αυτά ίσως είναι τα χαρακτηριστικά της πενταπλής κάμερας

Στις 26 Μαρτίου θα παρουσιαστούν τα Huawei P40, και πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, ρίχνουν λίγο περισσότερο φως στην υπόθεση της κάμερας της P40 Pro έκδοσης για την οποία δεν έχει επιβεβαιωθεί ο σχεδιασμός αλλά και η διάταξη.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή, φωτογραφία που κυκλοφόρησε τις προηγούμενες ημέρες παρουσίαζε το P40 Pro με τετραπλή κάμερα στην πλάτη, μερικές μέρες αργότερα όμως κυκλοφόρησαν κάποιες θήκες οι οποίες απευθύνονται στην Pro έκδοση και το παρουσιάζουν με πενταπλή κάμερα και ορθογώνιο module στην πλάτη.

Σύμφωνα τώρα με τις πληροφορίες, το Huawei P40 Pro θα έχει πενταπλή κάμερα σε ορθογώνια διάταξη με την κύρια κάμερα να χρησιμοποιεί τον αισθητήρα Sony IMX700 1/1.28″ RYYB των 52MP. Αυτήν την κάμερα θα συνοδεύουν 40MP ulta wide με τον αισθητήρα Sony IMX650 RGGB 1/1.5″, 3x telephoto, ultra-long 10x periscope και ένας αισθητήρας 3D ToF.

Τα δύο μικρότερα P40 Lite και P40 θα έχουν τριπλή και τετραπλή κάμερα αντίστοιχα και φυσικά η περισκοπική κάμερα με το 10x zoom θα παραμείνει αποκλειστικό χαρακτηριστικό της Pro έκδοσης.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ιωάννης jb

Δε μας παρατάς ρε Χαβάη

Vendetta

Βασικά δεν ενδιαφέρεται από τότε που έβγαλε το P30 με την καλύτερη κάμερα. Μόχθησαν οι άλλες εταιρίες (δε μιλαω για τη δικιά σου) να τη φτάσουν 1 χρόνο μετά στην κάμερα. Έχε χάρη στο πόλεμο που γινεται απο Αμερική. Ακόμα και χωρίς Google services οι πωλήσεις που θα κάνει εκτός Κίνας παίζει να είναι πολλαπλάσιες από αυτές που θα κάνει η εταιριάρα σου!!!

Εν κατακλείδι. Παράτα τη Χαβάη και κάθε Χαβάη (Xiaomi, Oppo) και επικεντρώσου με τα άλλα αλάνια μεγαλοστελέχη του καναπέ για το πως θα βελτιωσετε την Sonara που με τις γνωσεις και τα μυαλά που εχετε, την έχετε φτάσει στο πάτο!!!

ΥΓ: Ξέρω ξέρω. Δεν δουλεύεις στην Sony. Φαντάσου να δούλευες κιόλας, πως θα εκανες…

jimbo

υπεροχα τα ειπες… τα ελεγα καιρο τωρα.. ενα με δυο χρονια μπροστα η καμερα το mate20pro και p30 pro… μονοι τους επαιζαν μπαλα

Ιωάννης jb

Μπορεί κάποιος εκεί στο teckblog να αποκλείσει αυτό το μανιακό τρολ;

Τακης

Εσενα εννοεις??

Κώστας Βλαχάκης

Παιδιά, παρακαλώ κρατήστε χαμηλούς τόνους στις συζητήσεις στο Techblog. Δεν χρειάζεται να συμφωνούμε όλοι. Ο καθένας έχει την άποψή του και παρακαλώ να την εκφράζει χωρίς να προκαλεί.

Vendetta

TECHBLOG μαέστρο!!!
Επανέρχομαι στο θέμα. Εάν το P40 ανταποκριθεί στις προσδοκίες τότε θα βγάλει καμεράρα. Κρίμα πραγματικά που δεν έχει Google apps. Πολύ κρίμα!!!

ΥΓ: Τι έγινε? Σε πειράζει που έχεις αντίλογο ή που δεν μπορείς να τον αντιμετωπίσεις?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.