Huawei P40 Pro: Σύγχυση για τον σχεδιασμό της πλάτης

, Huawei P40 Pro: Σύγχυση για τον σχεδιασμό της πλάτης

Προστατευτική θήκη που κυκλοφόρησε σήμερα στο διαδίκτυο η οποία απευθύνεται στο Huawei P40 Pro, εμφανίζει τον σχεδιασμό της πλάτης του smartphone ο οποίος μοιάζει αρκετά με τα Samsung Galaxy S20. Τις προηγούμενες μέρες ωστόσο, κυκλοφόρησαν μερικές hands-on φωτογραφίες ενός smartphone το οποίο φημολογείται ότι είναι το P40 Pro. Στις φωτογραφίες αυτές, το module της κάμερας έχει διαφορετικό σχεδιασμό σε σχέση αυτό που παρουσιάζουν οι θήκες.

, Huawei P40 Pro: Σύγχυση για τον σχεδιασμό της πλάτης

Η θήκη έχει ενσωματωθεί πάνω στο smartphone και όπως μπορούμε να δούμε στις φωτογραφίες, ενσωματώνει πενταπλή κάμερα στην πλάτη εκ των οποίων η μία είναι περισκοπική. Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι προηγούμενα renders που κυκλοφόρησαν υποστηρίζουν ότι η Premium Edition θα έχει πενταπλή κάμερα, πράγμα που σημαίνει ότι ίσως σε αυτήν την φωτογραφία βλέπουμε το P40 Pro Premium Edition αντί την απλή Pro έκδοση, αυτό όμως δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί. Επιπλέον, στην δεξιά μεριά φιλοξενείται το power button αλλά και τα κουμπιά για την αυξομείωση της έντασης του ήχου. Ταυτόχρονα, στο front panel βλέπουμε και ένα punch-hole το οποίο φημολογείται ότι θα φιλοξενεί δύο κάμερες οι οποίες θα έχουν αισθητήρες των 32MP.

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι οι πληροφορίες που υπάρχουν αυτήν την στιγμή στο διαδίκτυο δεν συμφωνούν και καλό θα ήταν να περιμένουμε μέχρι την επίσημη παρουσίαση των Huawei P40 η οποία θα γίνει στις 26 Μαρτίου στο Παρίσι.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.