Huawei P40 Pro: Νέα renders αποκαλύπτουν κάθε πτυχή

Huawei P40 Pro, Huawei P40 Pro: Νέα renders αποκαλύπτουν κάθε πτυχή

Τα Huawei P40 είναι μία από τις πιο πολυαναμενόμενες σειρές smartphones του 2020. Μέχρι σήμερα, έχουμε δει το Huawei P40 Pro να φωτογραφίζεται στα χέρια χρήστη, έχουν κυκλοφορήσει διάφορα renders, και γνωρίζουμε μερικά από τα χαρακτηριστικά των επερχόμενων flagships.

Τα πρώτα renders που δείχνουν κάθε πλευρά

Σε αντίθεση με παλαιότερα renders, τα οποία αποκάλυπταν τμήματα των P40, τα renders που διέρρευσαν αυτή τη φορά δείχνουν κάθε πτυχή της Pro έκδοσης. Όπως βλέπουμε στις εικόνες, το Huawei P40 Pro θα έχει four-curved full screen σχεδιασμό, με διπλό punch hole στην πάνω αριστερή γωνία.

Παρά το ότι συνολικά η οθόνη είναι καμπύλη, οι πλευρές του Huawei P40 Pro είναι παρόμοιες με αυτές του Mate 30 Pro, το οποίο διαθέτει waterfall οθόνη. Ωστόσο, το P40 Pro μάλλον έχει μικρότερες γωνίες από το Mate 30 Pro.

Huawei P40 Pro, Huawei P40 Pro: Νέα renders αποκαλύπτουν κάθε πτυχή

Περνώντας στο πίσω μέρος, το module με την πενταπλή κάμερα της Leica καλύπτει τη μισή πλάτη. Στο module των καμερών ξεχωρίζει η περισκοπική κάμερα και κάτω από το flash υπάρχει ένας άγνωστος αισθητήρας.

Χαρακτηριστικά και κυκλοφορία

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά, το Huawei P40 Pro θα έχει 6,5 ίντσες OLED οθόνη με in-display fingerprint scanner. Στο εσωτερικό του θα υπάρχει ο Kirin 990 με το Balong 5000 5G modem, 12GB μνήμη RAM και μπαταρία 5.000mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 50W.

Σε επίπεδο καμερών, το P40 Pro θα έχει έναν περισκοπικό τηλεφακό που υποστηρίζει 10x οπτικό ζουμ, μία κάμερα της Sony 52MP, μία ultra wide, έναν macro και ToF αισθητήρα.

Τέλος, τα Huawei P40 θα αποκαλυφθούν τον Μάρτιο του 2020 και αναμένεται να κυκλοφορήσουν σχεδόν άμεσα.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
G.J.

Γιατί όλοι αντιγράφονται και τώρα πάμε σε square camera module??

Nickolas

Το mate 20 pro ήταν το πρώτο που είχε square camera module οπότε η Huawei δεν αντιγράφει κάποιον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.