Huawei P40 Pro Premium Edition: Renders αποκαλύπτουν πέντε κάμερες

, Huawei P40 Pro Premium Edition: Renders αποκαλύπτουν πέντε κάμερες

Το Huawei P40 Pro Premium Edition θα κυκλοφορήσει ως high-end flagship smartphone μαζί με τα P40 και P40 Pro και σύμφωνα με renders το smartphone θα έχει πέντε κάμερες στην πλάτη και δύο στο front panel στο punch hole που θα υπάρχει στην πάνω αριστερά γωνία.

Ξεκινώντας από την πλάτη του smartphone συναντάμε το ορθογώνιο πλαίσιο το οποίο έχουμε δει ότι θα ενσωματωθεί και στα δύο μικρότερα P40 και P40 Pro σε αυτήν την περίπτωση όμως η Huawei θα ενσωματώσει πέντε συνολικά κάμερες. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, το απλό P40 θα έχει τρεις κάμερες εκ των οποίων η μία θα είναι 52MP, η άλλη 40MP Cine ultrawide ενώ η τρίτη θα είναι 8MP telephoto. Η απλή Pro έκδοση τώρα φαίνεται πως θα ενσωματώνει μία 52MP κύρια κάμερα, την ίδια 40MP Cine ultrawide, μία periscope zoom lens και τέλος μία 3D ToF.

Όσον αφορά τώρα την P40 Pro Premium Edition αυτήν δεν γνωρίζουμε τι είδους κάμερες θα ενσωματώνει ωστόσο ίσως δούμε παρόμοια διάταξη με την Pro έκδοση με την διαφορά ότι το zoom θα φτάνει έως 10x optical.

Τέλος, στην κάτω μεριά θα φιλοξενηθεί η θύρα USB-C καθώς και το ηχείο. Τα τρία Huawei P40 αναμένεται να παρουσιαστούν στις 26 Μαρτίου στην πρωτεύουσα της Γαλλίας.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Taz dev

Τα p20 και p30 pro ήταν πιστεύω τα πιο ολοκληρωμένα android τηλέφωνα της χρονιάς τους με κορυφαίες κάμερες, μπαταρία και πολύ καλές (όχι κορυφαίες οθόνες). Μόνο τα note δεν μπορούσαν να χτυπήσουν για αυτονόητους λόγους. Τώρα το p40 pro θα είναι σίγουρα άξιος συνεχιστής σε όλα του αλλά κατά πάσα πιθανότητα χωρίς google services. Πολύ μεγάλο μειονέκτημα και προσωπικά θα πρέπει να μου “δώσει” πάρα πολλά η huawei είτε σε επίπεδο specs είτε σε επίπεδο τιμής για να κάτσω να δω αν πραγματικά μου λείπουν και πως μπορώ να τα αναπληρώσω με side load ή με τα Huawei Mobile Services.

Αλέξανδρος

Ρε κοστα τώρα η πιο πολλές ετερειεσ αντιγράφουν το S10

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.