Huawei P40 Pro Premium Edition: Τα χαρακτηριστικά διέρρευσαν σε ιστοσελίδα καταστήματος

, Huawei P40 Pro Premium Edition: Τα χαρακτηριστικά διέρρευσαν σε ιστοσελίδα καταστήματος

Το Techblog εχθές έμαθε τις τιμές των Huawei P40 στην Ελλάδα οι οποίες αναφέρονταν στα Huawei P40, P40 Pro, P40 Lite και P40 lite E. Σήμερα διέρρευσε σε ιστοσελίδα ενός retailer μία ακόμη έκδοση η οποία ακούει στο όνομα P40 Pro Premium Edition. Σε αυτό το σημείο αναφέρουμε ότι το προηγούμενο διάστημα είχε ξανά γίνει μία ακόμη αναφορά για μία τέτοια έκδοση.

Χαρακτηριστικά

, Huawei P40 Pro Premium Edition: Τα χαρακτηριστικά διέρρευσαν σε ιστοσελίδα καταστήματος

Το Huawei P40 Pro Premium Edition θα έχει οθόνη 6.7 ιντσών ενώ το panel θα είναι τύπου OLED και θα έχει διπλό punch-hole. Ο ρυθμός ανανέωσης θα ανέρχεται στα 120Hz και η ανάλυση θα είναι 3.160 x 1440 pixels. Επιπλέον, κάτω από την οθόνη θα βρίσκεται ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Τα γρανάζια του smartphone θα γυρίζει ο Kirin 990 5G σε συνδυασμό με 12GB μνήμη RAM και 512GB αποθηκευτικό χώρο. Στον τομέα της κάμερας τώρα θα υπάρχει πενταπλή διάταξη στην πλάτη και διπλή κάμερα στο front panel. Πιο συγκεκριμένα, η κύρια κάμερα θα τοποθετηθεί στην πάνω αριστερά γωνία της πλάτης σε παρόμοια διάταξη με το Galaxy S20 Ultra. Η κύρια κάμερα θα ανέρχεται στα 52MP και θα συνοδεύουν 40MP, 8MP, 3D ToF και μία periscope zoom κάμερα. Στο front panel θα δούμε μία κάμερα 32MP και 3D ToF με οπτική και ηλεκτρική σταθεροποίηση.

Τέλος, το τηλέφωνο αυτό θα έχει μπαταρία με χωρητικότητα 5.500mAh και θα υποστηρίζει 50W fast charge και 27W rapid wireless charge και θα έχει πιστοποίηση IP68.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.