Huawei P40: Teaser βίντεο δείχνει εξαιρετικά καμπύλο σχεδιασμό

https://youtu.be/ho6BFOIZihc

Η κινέζικη κατασκευάστρια ετοιμάζεται να παρουσιάσει τα νέα της flagships στις 26 Μαρτίου. Μέχρι σήμερα έχουμε μάθει κάποια στοιχεία για τα Huawei P40, και τώρα χάρη σε ένα promo βίντεο αποκαλύφθηκε ο εντυπωσιακά καμπύλος σχεδιασμός τους.

Τι δείχνει το βίντεο

Μέσω του κινέζικού κοινωνικού δικτύου Weibo, η κατασκευάστρια κοινοποίησε ένα βίντεο το οποίο αποκαλύπτει τον σχεδιασμό των Huawei P40. Λίγο αργότερα, το βίντεο ανέβηκε στο επίσημο κανάλι της εταιρείας στο YouTube.

Σύμφωνα με το βίντεο, τα flagships θα έχουν ιδιαίτερα καμπύλο σχεδιασμό. Εκτός από την curved οθόνη, οι γωνίες τους είναι στρογγυλεμένες, το ίδιο και το περίγραμμα της πλάτης. Επίσης, η ένωση του module των καμερών και της πλάτης έχει έντονη καμπύλη.

Μία φωτογραφία αποκαλύπτει τα χρώματα

Μπορεί η εταιρεία να έκανε tease τον σχεδιασμό τους, αλλά ο Evan Blass δημοσίευσε στο Twitter μία φωτογραφία η οποία δείχνει όλους τους χρωματικούς συνδυασμούς των Huawei P40.

Ενδιαφέρει επίσης: Το πρόβλημα για τους φωτογράφους με τα νέα Huawei smartphones χωρίς Google Play

Στην εικόνα βλέπουμε όλες τις εκδόσεις των smartphones με επιλογές που κυμαίνονται από το συμβατικό γυαλιστερό μαύρο, μέχρι ροζ ή ιριδίζουσα πλάτη. Η Huawei P40 Lite έκδοση έχει τριπλή κάμερα, η βασική θα έχει στο module τέσσερις κάμερες, και η P40 Pro θα διαθέτει πέντε κάμερες εκ των οποίων η μία είναι περισκοπική.

Huawei P40, Huawei P40: Teaser βίντεο δείχνει εξαιρετικά καμπύλο σχεδιασμό

Επιπλέον, το P40 Pro θα κυκλοφορήσει σε δύο διαφορετικές εκδόσεις, την απλή και την Premium Edition. Το σύνολο των smartphones της σειράς θα έχει γυάλινη πλάτη, ενώ το P40 Premium Edition θα έχει κεραμική.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μίνα

Με εφαρμογές όπως YouTube, Google, Facebook κτλ.. τί θα γίνει;
Γιατί χωρίς αυτές πως θα γίνει ρε παιδιά…

Kostas

Ολα γινονται αν το ψαξεις λιγο,σε 5 λεπτα μπορεις να εχεις playstore

man mix

οταν ειχαμε εμεις κεραμικη πλατη…….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.