Huawei P8: Teaser για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του

Το επόμενο Huawei P8 αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Απρίλιο και από σήμερα η εταιρεία μας προϊδεάζει για την διάρκεια ζωής της μπαταρίας και για την οποία μας αφήνει να καταλάβουμε ότι θα είναι αρκετά μεγάλη. Κινέζικα δεν είμαστε (ακόμα) σε θέση να διαβάσουμε αν και θα έπρεπε με την επέλαση των Κινέζων.

Σε ότι αφορά τα φημολογούμενα τεχνικά χαρακτηριστικά του Huawei P8 έχουμε διαβάσει για οθόνη 5.2 ιντσών Full HD, επεξεργαστή HiSilicon Kirin 930 (όπως του tablet MediaPad X2), μνήμη RAM 3GB και κάμερα 13 Megapixel.

Μέσα στον Απρίλιο περιμένουμε και την έλευση του LG G4 και θα έχουμε τρελές κόντρες…

Πηγή

Σχόλια

    • Πολύ χλωμό! Σκεφτείτε το με την απλή λογική. Δεν γίνεται με τη σημερινή τεχνολογία, εκτός αν το ανοίγεις 2 ώρες κάθε μέρα!

  • Μπορεί σε 8 λεπτά να φορτιζει μεχρι καποιο ποσοστό (π.χ 30%) ή μπορεί να παρουσιαστει 8 Απρίλη και απλα μας λεει οτι θα εχει καλη μπαταρια. Τωρα για 6 ή 8 διαρκεια δεν το πιστευω.

  • τοσες βγάζει το ματε 7 δεν θα εκαναν τετοιο teaser. 8 ειναι δεν ειναι 6 αλλα το θεμα ειναι τι 8. πιθανον αυτο που ειπε απο πανω ο φιλος pkportο πως θα φορτιζει σε 8 λεπτα ενα καλο ποσοστο.

  • Το νούμερο στην φωτογραφία ειναι το 8(εννοεί P8) και πάνω του φαινεται το υλικό του κινητού δηλαδή το μέταλλο. Τωρα για την μπαταρια, το εικονίδιο της μπαταρίας έχει 4 γραμμές μεσα όποτε ίσως να έχει αυτονομία 4 μέρες(?) η κάτι τέτοιο!

  • το εχουμε παει πολυ μακρια με την αποκρυπτογραφηση του teaser... παντως λογικα θελουν να δειξουν οτι θα εχει μεγαλη διαρκεια μπαταριας. τωρα το ποσο μεγαλη... θα δειξει!

  • μπορει απλα να εννοει οτι θα παρουσιαστει 6 απριλη το 8 και θα εχει πολυ μεγαλη διαρκεια μπαταριας

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.