Smartphones

Huawei P9: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 7 Nougat

Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 7 Nougat για το ελληνικό Huawei P9, προσοχή όχι τα branded από εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. Η έναρξη της αναβάθμισης πραγματοποιήθηκε με επίσημη ανακοίνωση της Huawei Mobile Ελλάδας μέσα από το Fan Page της.

Σε ότι αφορά την αναβάθμιση του P9 lite σε Android 7 Nougat, η εταιρεία αναφέρει ότι αυτό θα αναβαθμιστεί μετά τον Μάρτιο.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 9:24

Σχόλια

  • Όσοι έχουν ακόμα το 6 να ξέρουν ότι με το 7 το κινητό έχει καλυτερη κάμερα , καλύτερη μπαταρία , καλύτερη οθόνη και όταν το βγάζεις από τη τσέπη σου λέει μου ελλείψες .
    Α και κάτι βασικό στα huawei , θα χτυπάνε και όλες οι ειδοποιήσεις στην ώρα τους ...
    Ε ρε με την μανία σας με τα update .
    Πάρτε ένα iPhone να τελειώνετε.. τα ίδια πραματα κάνουν πια ...

  • "Πάρτε ένα iPhone να τελειώνετε.. τα ίδια πραματα κάνουν πια …"
    Σοβαρά? τότε γιατί δεν κάνεις εσύ το ανάποδο να πάρεις ένα android... αφού το ίδιο είναι

    Βέβαια έρχεται η απορία: αν είναι το ίδιο πράγμα αλλά η τιμή δεν είναι ίδια... για δώσε τότε επιχειρήματα γιατί κάποιος να πάρει iphone και τι κερδίζει, γιατί μόλις έκανες το ανάποδο, έδωσες επιχείρημα γιατί κάποιος να ΜΗΝ πάρει iphone.

  • Κώστα εννοείς ότι οι συσκευές που όταν ανοίγουμε το τηλ και μας βγάζει το σήμα τις εταιρείας κινητής τηλεφωνίας δε θα αναβαθμιστούν??

  • Υπάρχει κάποια ανακοίνωση για τα branded τηλέφωνα? Έχω το P9 lite. Ελπίζω μέχρι τον Ιούνιο να γίνει αναβάθμιση! Αν βγεί επίσημη αναβάθμιση μπορώ να την κατεβάσω και να την εγκαταστήσω ή πρέπει να ψάξω να την βρώ από διάφορά μη επίσημα site;

  • Εγω παντως δοκιμαζω update και δεν μου βγαζει καμια ενημερωσει στο 6 ειναι ακομα; Γιατι ; Πρεπει να κανω κατι αλλο;;

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.