Smartphones

Huawei P9 ελληνικό hands-on video

TechblogTV. Βρισκόμαστε στο Λονδίνο γκαι παρακολουθήσαμε από κοντά την παρουσίαση των νέων Huawei P9 και P9 Plus. Το P9 έρχεται με οθόνη αφής 5.2 ιντσών Full HD, και δύο κάμερες Leica 12 Megapixel. Ενσωματώνει οκταπύρηνο επεξεργαστή HiSilicon Kirin 955 και θα διατεθεί σε δύο εκδόσεις 3GB RAM/ 32GB, 4GB RAM/64GB. Δείτε το βίντεο.

Update: Στην Ελλάδα θα κυκλοφορήσει τον Μάιο και μόνο το μοντέλο με 3GB RAM και ενσωματωμένη μνήμη 32GB και τιμή 549 ευρώ (50 ευρώ κάτω από τις υπόλοιπες ευρωπαϊκες χώρες). Το P9 Plus θα έρθει Ελλάδα τον Ιούνιο με τιμή 699 ευρω (μια έκδοση με 4GB RAM και 64GB ενσωματωμένη μνήμη.

Μάθετε αναλυτικά για τα Huawei P9 και Huawei P9 Plus

Επεξεργάστηκε την 6 Απριλίου 2016 23:16

Σχόλια

  • Απλά πανέμορφη συσκευή το δίλημμα τη χρώμα διαλέγεις το ceramic White Η το haze gold

  • @Darth Κεραμικό αλλά πρέπει να το πιάσεις για να το καταλάβεις, στην εμφάνιση μπορεί να νομίζεις οτι είναι πλαστικό.

  • Σαν να πρόκειται για μια πολυ σοβαρη δουλειά!
    Και ωραια Τιμή το 549! Μπράβο

  • Πολύ ωραία συσκευή. Φέτος μάλλον θα παω για nexus 6p από την ίδια εταιρεία. Πάντως εμένα η Huawei με έχει πείσει. Εχω τώρα το p8 και είμαι υπερευχαριστημένος.

  • ειναι απλο και λιτο , εχει και κατι μικρες καμπυλες, εντωμεταξυ ολο ειναι λευκο και γυρω απο τις καμερες ειναι σαν να ειναι γυαλι και να εχει βαθος , θα καταλαβετε τι λεω αν παρατηρησετε , πολυ καλο κινητο και ποιοτητα , γιατι η huawei την ειχε ριξει και την ειχε ψωνισει με τις τιμες, αυτο μαλιστα

  • Εγώ διαβάζω διάφορα. Αλλού λένε 60fps και αλλού 30. Κάποιος που να το έπιασε στα χέρια του και το είδε να μας πει όντως τι ισχύει.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.