Huawei P9 Lite: Πέρασε για πιστοποίηση από ΤΕΝΑΑ

Το Huawei P9 Lite μπορεί να μην ανακοινώθηκε μαζί με τα Huawei P9 και Huawei P9 Plus, όμως οι φήμες δεν έπεσαν έξω. Το smartphone υπάρχει και κάνει συχνά την εμφάνισή του σε διάφορες χώρες.

Πρόσφατα το είδαμε στην Ρουμανία με τιμή γύρω στα 270 ευρώ. Το Huawei P9 Lite εμφανίζεται σε online κατάστημα και στη Γερμανία, όπου διατίθεται σε 3 διαφορετικά χρώματα και η τιμή του είναι στα 299 ευρώ.

Το Huawei P9 Lite πλέον πέρασε για πιστοποίηση από την κινέζικη ΤΕΝΑΑ, όπου και μας δείχνει κάποια από τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Φορά οθόνη 5.2 ιντσών 1080p, μνήμη RAM 3GB, ενσωματωμένη μνήμη 16GB με δυνατότητα επέκτασης και μπαταρία 2900mAh. Έχει μια κάμερα στην πλάτη, η οποία είναι 13 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel, διαστάσεις 146.8×72.6×7.5 χλστ. και βάρος 143 γρ.

Τρέχει Android 6.0 Marshmallow και οι χρωματικές επιλογές είναι χρυσό, λευκό και μαύρο.

huawei p9 lite tenaa, Huawei P9 Lite: Πέρασε για πιστοποίηση από ΤΕΝΑΑ

huawei p9 lite tenaa, Huawei P9 Lite: Πέρασε για πιστοποίηση από ΤΕΝΑΑ

huawei p9 lite tenaa, Huawei P9 Lite: Πέρασε για πιστοποίηση από ΤΕΝΑΑ

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JohnWave

Στα χαρτιά είναι μια χαρά. Στην πράξη θα πρέπει να δούμε αν θα προσφέρει αλαγκάριστη εμπειρία χρήσης, τι σόι φωτογραφίες θα βγάζει και πόσο καλή οθόνη θα έχει σε contrast, φωτεινότητα και χρώματα. Πάντως ακόμα και μέτριο να αποδειχτεί στην πράξη, πιστεύω ότι θα πάει καλά στις πωλήσεις μιας και η τιμή του θα πέσει σε λίγους μήνες στα 200€ ακόμα και στα μεγάλα καταστήματα όπως έγινε με το P8 lite.

νικος

καπου διαβασα οτι επειδη το μοντελο με τα 3γκιγκκα δν ερχεται κανονικα στην ελλαδα αλλα μονο παραεισαγωγη οτι και καλα το το ΦΟΡΤΖΙ δν θα δουλευει.ισχυει αυτο η οχι??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.