Huawei P9: Έρχεται τον Μάρτιο με οθόνη 5.2″ και Kirin 950;

Για το επόμενο Huawei P9 λίγα έχουν ακουστεί μέχρι σήμερα. Οι πιο πρόσφατες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που προέρχονται από την χώρα καταγωγής του, την Κίνα αναφέρουν ότι αυτό ίσως παρουσιαστεί μέσα στον επόμενο Μάρτιο.

Στις ελάχιστες πληροφορίες που έχουμε για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά ακούμε για οθόνη 5.2 ιντσών, επεξεργαστή HiSilicon Kirin 950, μνήμη RAM 4GB, αναγνώστη ψηφιακών αποτυπωμάτων και σύστημα με διπλή κεντρική κάμερα.

Huawei P9, Huawei P9: Έρχεται τον Μάρτιο με οθόνη 5.2″ και Kirin 950;
Στην εικόνα το Huawei P8.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
περικλης αηδινηδης

πολυ καλη φαινεται η πατεντα σου μαστορα ποτε ερχεται ελλαδα ομως γτ μερικοι ενδιαφερονται

Darth

@περικλης Όπως και το p8 θα κυκλοφορήσει παντού
Παντός εύχομαι να είναι το ίδιο απροβλιματιστο όσο p7/8

Btw: βγήκε marshmallow για το p8

Panos7GR

Φοβεροί επεξεργαστές οι HiSilicon Kirin της Huawei δυνατοί στέκονται αξιοπρεπέστατα απέναντι στους άλλους “παίχτες” κι ας είναι σχετικά άπειρη η Huawei σε αυτον το τομέα, με πολυ καλύτερη κατανάλωση ενέργειας και δεν αναφέρθηκαν προβλήματα θερμότητας απ όσο ξέρω.
Επίσης η Huawei μετά και από τα κοσμήματα (σε θέμα design) που βγάζει τα τελευταία 2-3 χρόνια, πέρα από τα δυνατά σε specs μοντέλα, έχει σοβαρή υποψηφιότητα για να την προτιμήσω όταν θα θέλω να πάρω καινούρια συσκευή. Μόνο δώσε τα drivers των Kirin να ασχοληθεί ενεργά η Κοινότητα με τις συσκευές σου και όλα θα είναι τέλεια ρε Huawei!!!

Xristos

Darth
Εχει βγει οφισιαλ?
Γτ εγω στο π8 δν εχω δει κτ

Darth

ναι αλλά όχι ota (για την ώρα περιμένετε ota )

εκτός και αν έχετε vodafone branded τότε ξεχάστε το update χωρίς να κάνετε clean debrand

Xristos

Το χω κανει ηδη το deprand γτ δυστηχωσ ηταν vod
Επισημα δν υπαρχει καμια ανακοινωση για 6
Το μονο επισημο ειναι οτι το π8 θα παρει πρωτο τα 6 απτα χουαγεη
Τρ αν εσυ αναφερεσε σε καστομ ρομ δν ξερω

NtinosMD

Γραμμη της σειρας mate s να εχει και θα φυγει μπαμ μπαμ απο το ραφι !!!!!!

Android & Windows User

Samsung for ever !!!!

JohnWave

H Huawei από θέμα design δεν έχει αντίπαλο εδώ και 2-3 χρόνια με τη σειρά P και Μate. Το μόνο θέμα που εξακολουθεί να υπάρχει από ότι διάβασα σε μεγάλο site που κάνει αναλυτικά reviews είναι η κάρτα γραφικών .Εκεί πρέπει να επικεντρωθεί η εταιρία για να μην έχει να της καταλογίσει κανείς τίποτα. Nόμιζα ότι το είχε λύσει αυτό το θέμα αλλά δεν. Πάντως είναι κάτι που θα αντιλαμβάνονται μόνο όσοι παίζουν απαιτητικά παιχνίδια.

Darth

@Xristos ελπίζω να έκανες clean debrand (μεσο του custum dload απο την huawei) γιατί αλλιώς θα έχεις διάφορα θέματα

intr0n

Α ρε huawei, μακάρι το Kirin 950 να αποδειχθεί καλό… Ακόμα θυμάμαι το Ascend P6 μου, απίστευτο design (όχι τόσο καλό hardware, αλλά κουκλί το άτιμο).

Darth

πάντως το p8 θα είναι το τελευταίο μου huawei καθώς απο android 6 και μετά συσκευη θα έχει not unlockable bootloader και γενικώς θα δεχεται μόνο images με υπογραφή της huawei (με λιγα λόγια ξεχνάς root, cwm, debranding κλπ) κάτι σαν htc δλδ και πλέον και samsung (απο note 5 και s6 τελευταίο firmware

Xristos

@darth
Ναι καθαρο κλην εκανα με τν οφισιαλ τησ χουαγεη ελπιζω τουλαχιστον
Δν νμζ να μν μπορεισ να κανεισ ροοτ
Θα βρουν καποιο τροπο
Αν κ για ωρασ εκει που ημουν εθισμενοσ να κανω ροοτ στα προηγουμενα τηλ λογο λαγκ η bloadware λογο samsung mallon τωρα με το π8 δν το χω κανει ακομα δν με προβληματιζει ιδιαιτερα αλλα αλλο να. Μν μπορεισ να το κανεισ κ αλλο το να μπορεισ κ να μν το κανεισ απο επιλογη
Τεσπα θα δουμε πωσ θα παει
Αλλα δν νμζ να με διωξει απτην χουαγεη κ το χονορ 6 που ειχα κ το π8 που εχω τρ μ χουν βγει το λιγοτερο αψογα μαλλον θα παω για το χουαγεη νεξουσ το επομενο λογικα

μιχαλης

Εγω παντως αγορασα πριν 2 μερες 2 κινητα της huawei και στα δυο η εφαρμογη επαφες δεν λειτουργουσε και ελεγε πως εχει σταματησει και δεν μπορουσα να αποθηκευσω καμια επαφη.

Darth

@Xristos ακριβός το ίδιο κλείδωμα με την htc έχουν κάνει με μια διάφορα (στην htc αν ξεκλειδώσεις το bootloader περνάς custum recovery εδώ καταργούν την επιλογή για unlock τελείως ουσιαστικά βγάζουν παντελώς το fastboot… κάποτε είχε κάνει κάτι τέτοιο htc σε κάποιες συσκευής της… ποτέ κανείς δεν κατάφερε να κάνει ούτε καν temporary root μετά έδωσε δυνατότητα για unlock με χάσιμο εγγύησης… έτσι όχι κανένας τρόπος δεν υπάρχει αν κάνουν ότι κάνουν) ουσιαστικά το ιώδιο Lock εχει η apple…. απλά αφινει κάποιες φορές σκόπιμα τρύπες για jailbraik

@ ΘΑΝΑΣΗΣ

Για πιο λόγο δεν γράφουν και για την εταιρεία MLS; Τι συμβαίνει; Ελληνική εταιρεία είναι.

rose

Και το οτι ειναι ελληνικη τι σημαινει ? Η mls ειναι πολυ λιγη σαν εταιρια για να δημοσιευθεί νεο για αυτην .

vasilist

Η Huawei έχει πολύ καλά κινητά το πρώτο που είχα πάρει ήταν το honour 2 το 2012 έκανε 280 ευρώ και είχε ίδια απόδοση και benchmark με HTC one X και galaxy 3 κάδο ακόμα δουλεύει.
Τον bout loader τον κλειδώνουν υποτίθεται για να μην κάνεις ζημιά στα τηλέφωνα αλλά πιστεύω τον κλειδώνουν για να πάρεις άλλη συσκευή, όταν το θελήσουν θα σου πετάξουν ένα update και θα σέρνεται η συσκευή, ενώ με unlocked bout loader πετάς μια cm13 μέσα και το τηλέφωνο πετάει.

Darth

@vasilist bootloader έτσι και αλλιώς ήταν σαν της sony.. δλδ ξεκλείδωνε απο το site της huawei αλλά έχανες για πάντα την εγγύηση (μερικός δλδ) έτσι το πρώτο πάει… δλδ οτι αφορα την εγγύηση
cm huawei δεν έπαιρνε ποτέ γιατί kirin είναι κλειστού κώδικα (πάει και το δεύτερο)

ο κύριος λόγος που το έκαναν αυτό είναι να μην κάνεις κόσμος root γιατί huawei η vodafone η όποια άλλη εταιρεία υπάρχει(branded) βάζει μέσα μια εφαρμογή που συλλέγει απόλυτος τα πάντα απο την συσκευη και τα στέλνει στα servers τους (στην αρχή μάλιστα σε ρωτάει αν δέχεσαι να το κάνει η όχι.. αν πατάς allow προχωράει αν όχι κάνει τερματισμό η συσκευη)

λοιπόν καθώς από τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών έβγαζε τρελά χρήματα (το πουλούσε σε διαφημιστές η σε όποιον ζητούσε. Ετσι με λίγα λόγια root +adblock + remove data collecting service = απώλεια έσοδον για αυτήν η με όποιον συνεργάζεται (κυρίως με όποιον συνεργάζεται για branded συσκευές).. έτσι το έκοψε για τα καλά (αφού είδε οτι άρχισε να ανεβαίνει)

κοινός εταιρίες έχουν εμπεδώσει για τα καλά (όλες σχεδόν) ότι αν ξέρουν τα πάντα για σε να = λεφτά για αυτούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.